Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Azmo'yu indirelim madem oy coklugu kovaliyoruz. Townie cikarsa bu kadar israr ettigim icin beni oldurursunuz. Acikcasi bir townie olsam da bir baska townienin olumu icin caba harcadigim icin zaten mafiadan daha cok zarar vermis biri olurum kasabamiza. Zaten intihar ederim kahirdan. Kendime oy falan veririm kotu Asteroth gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Azmodai said:
yoruldum vallahi. Bak look ceteymis, xx ceteymis herkesin fikri var artik, oynadigimiz insanlarin, su anda bu oyunu inceleyen insanlarin 40% civarindaki sayisi mafya OLABILIR cakisma veya alim sorunu olmadiysa... ama cuceyi yok ederek bir gurubu silme sansimiz var.

Gece anti-town grubu sayisi 4 olacakken 3'e indirme sansimiz var arkadaslar, 4'er tane adamin eksilme ihtimali varken 3'e dusecek o ihtimal.

iyi de ya cüce deilse son recruit ettii eleman? Ve hatta ya su çetesi komple bittiyse?

o zaman yarin beni kesersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce: 5 Oy (Azmodai, Apache, ShadowFury, Smoke, Mulgear6)
Apache: 1 Oy (Cuce)
Azmodai: 1 Oy (elesso, look)
dory: 3 Oy (0ne, Fly, Krusty)
look: 1 Oy (dory)

Linç için gereken oy: 10

su an msnde online olanlar cüce-fly-elesso(away) gerçi bi çok kişi yok listemde ama bu arkadasları haraslıyorum biraz sonra oyuna bakmaları için
Sosyal ağlarda paylaş

look said:
Azmo'yu indirelim madem oy coklugu kovaliyoruz. Townie cikarsa bu kadar israr ettigim icin beni oldurursunuz. Acikcasi bir townie olsam da bir baska townienin olumu icin caba harcadigim icin zaten mafiadan daha cok zarar vermis biri olurum kasabamiza. Zaten intihar ederim kahirdan. Kendime oy falan veririm kotu Asteroth gibi.

ciddi kaşınıyosun var ya :D

dayıyıcam yine sana linç oyunu görücen :D
Sosyal ağlarda paylaş

linç oyu geri çekme : dory
linç oyu : cüce

dory %90 suçlu, uslubundan noktalama işaretlerine kadar ele veriyor bence.

look bariz suçlu, ek bir şey söylememe gerek yok.

apache ya soytarı ya da mafya, townie dediğin bu kadar hiperaktif olmamalı.

cuce'ye niye verdin ulan derseniz top5 listemde yukarıdaki üçlüden sonra geliyordu, ancak zayıf argümanlara karşı savunma yapmaktan sadece sizin yazdıklarınızı okumaya fırsat kaldı.

şahsen çok da inanmıyorum suçlu olduğuna, mortis almıştır veya almamıştır bunu hiç bilemeyiz (ben olsam belli olur diye almazdım mesela) ancak illa ki bir kararda birleşelim diyorsanız oyum bu yönde.
Sosyal ağlarda paylaş

kesin, cikmazsa bidahaki tur beni alirsiniz assaga. Bu dusuncemde oldukca eminim arkadaslar. Cikmazsa da canimiz sagolsun... en mantikli secimin uzerine gittigime de inaniyorum, zaten geceyi canli cikarmam zor olacak... doktor bey yardim ederse ama bidahaki roundda daha guzel seyler olacaktir ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce zaten mafya ama oldurulmesi bir sey degistirmeyecek. Basit bir recruit...
Azmo lideri. Sirf kendi guvenilirligi icin kendi adamini feda edecek kadar da karanlik bir mafya lideri.
Yapacagimiz linc bizi bir yerlere getirmeli. Sirf oldurmus olmak icin birini oldurmek mafya bile olsa mantikli degil. Her gun mafya bulsak bile her gece daha cok recruit olacak...
Liderleri bulmaya oynamaliyiz.
Su an Azmo kimligini acik etmis bir lider. Kendi adamini feda edebilecek kadar duygusuz olsa da cok sinsi degil kimlik saklamada...
Sosyal ağlarda paylaş

look, bana karsi killaniyorsun biliyorum ama cuceye karsi gelmeni oneriyorum. Mafya olursan sana yariyor sonucta (ayni takimda degilseniz tabi, bu da senin bahaneler uydurup oy atmamanin arkasindaki sey olabilir) towniesen de iddia ettigin gibi her sekile isimize yarayacak, bir cete inmis olacak.

zaten cikmazsa, gunduz olunca beni alin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

/fede arada bi okusan ne güzel yazmıs tanrı oraya

doktor gece birini mafyanın kötü şeyler yapmasından koruyo
dedektif de 2 tane var
biri 2 mafya grubundan birini ögreniyo digeri de diger 2 mafya grubundan birini ogreniyo
yani mesela x dedektif
y yi arastırıyo townie yada göremedigi mafyadansa bilgi gelmiyo ona
ama eger y onun arastırabildigi mafyadansa bilgi geliyo ona
Sosyal ağlarda paylaş

Mafya zaten Cuce sorun bu degil. Ama her gece 4 recruit olurken biz her sabah 1 tane linc edebiliyoruz.
Mafyanin basit fedailerini oldurmemizin bir faydasi yok su noktada.
Ama tabii israrla kendini temize cikarmaya calisan, yaptigi hatalarla kimligini acik etmis bir mafya liderine faydasi var...
Sosyal ağlarda paylaş

sacma sapan, mafyanin cogunluk kurarak anca kazanabildigi bir oyunda bir liderin kendi adamini infaz ederek sempati arttiracagini iddia ettirecek kadar garip dusuncelere sahipsin.

birincisi su ki, kendimi savunmama bir neden yok, bilgisayarin basinda oldugum surece aktif olarak tartismaya birseyler kattim, yorumlarimi yazdim ve dusuncemi sundum ve hakli oldugumu soyluyorum.

Sen de israrla cuceye oy vermemek icin oyunun mekanigine alakasiz ters sacma gelen birsey savunuyorsun. Ne kadar mantiksiz birsey sundugunu anlatmam icin soyle aciklama yapayim sana:

1. Mafya lideri diye birsey yok, spyro acikladi, o sadece ilk basta var ve daha sonra her gelen mafya oyuncusu da ortak oy vererek birini astirabiliyorlar.

2. 2 tane gece oynandi, diyelim ki ben iddia ettigin gibi mafia lideriyim, 2 tane adam almis olmam gerekiyor (sansim yaver gittiyse). Bu da bizi 3 kisi kilacaktir. kendi adamimi su an kesersem 2 ye dusecez ve gece de insanlarin 40%'i mafya olan bir oyunda birdaha cogunluluk kuramama riskiyle karsi karsiya kalacagiz. Eger 3 kisiye ulasamadiysam mafya lideri olarak zaten vay halime, 2 kisiyle oldukca zor, hele o son kisiyi oldurursem. Bir de bu kadar dikkati uzerime topladiysam.

Sen israrla cuceye oy vermek istemiyorsun, israrla benim salakca mantiksizca bir is yaptigimi savunuyorsun ama yapmiyorum. Masumum, iddialiyim ve dogru hareketin bu olduguna inaniyorum.

Cuce zaten mafya da... turu iddialarin da oldukca komik ve beni benden alan bir hareket. Mafyaysa indir, takimlar 3'e insin bu gece mafyanin alabilecegi / oldurebilecegi adam sayisi da 3'e dussun.

Mantiksiz seyler onermesen ugrasmayacam da, iddialarin oyuna ters.
Sosyal ağlarda paylaş

1 tane gercek sebep koymadan ortaya, benı mafya yaptınız tebrik ediyorum sizi,

öldürün öldürün, iyice azalsin sayimiz.

hayır beni sucluyan adam AZMODAI, adam bütün dayanğı "bu herif sinsiniz arkamizdan oynuyodur kesin" ki bütün roller random. Buna rağmen, kendisi oyunbazın, hokkabazin daniskasidır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...