Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subject Two (2006)


Horizon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar eski bir film olduğu için bunun konusu hiç açıldımı bilemiyorum okadar geriye gidip bakamadım. Bildiğim kadarı ile Türkiyede sinemalara gelmemiş bir film , zaten çok da ismi duyulmadı. Bilimkurgu - Gerilim tarzı diyebilirim filme. Bazıları sıkılabilir ama bazıları çok çok sevebilir bu filmi. Ben şahsen kendimce filme baya yüksek puan verdim. Tavsiye ederim.

said:
Yapımcı: Philip Chidel, Christian Oliver, Dean Stapleton; Senaryo: Philip Chidel; Müzik: Erik Godal; Görüntü Yönetmeni: Rich Confalone; Kurgu: Philip Chidel; Sanat Yönetmeni: Joann Gross

Denek İki, ölüm ve tekrar dirilişin insanın kanını donduran hikayesini gözler önüne seriyor. Rocky dağları' nın tepelerinde, gözlerden uzak kulubesinde Doktor Vick tıp etiğiyle bağdaşmayan tıbbi araştırmalarını yürütmektedir. Yeniden diriliş. Psikolojik rahatsızlıkları olan yardımcısı Adam ile çalışmalarını bir denek üzerinde dener ancak hesaplamadıkları bir şey vardır: Ölümün korkunç yan etkisi. Karlar altındaki ıssız dünyalarında vahşi yan etkiler ve rahatsız edici sonuçları adeta bir kabus gibi çöker. Artık dünya ölümle uğraşmanın sonuçlarına katlanmak durumundadır çünkü söz konusu kabusun insanlığın kapısını çalması an meselesidir.




Sitesi

not : İlk görüşte zombie filmi gibi sanıyorsunuz ama değil buna emin olun. Filmin konusu temelde bir deney.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...