sutunc3 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ben windows xp home edition ing kullaniorm. ben onu crack'lemistim. bikaç gündür welcome ekranindan sonra bos bi uyari penceresi geliyodu. evet ya da hayir 2seçenek wardi, onlari isaretliyodum geçiyodum ama simdi isaretliyorum geri tekrar welcome ekranina geri dönüyo windows u açamiyorum güvenli kipte açiyorum ama network destekli güvenli kipte açamiyor um. network destekli güvenli kipte açmaya çalistiimda welcome ekraninda yazi yazmayan bi uyari penceresi geliyo ok e basiorm gene welcome penceresine dönüyo. bunun bi çözümü varsa lütfen yardimci olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 xp home zaten xp demosu gibi bişi pro bulmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 zaman sınırlı sürüm almışsın sanırım. normalini bulman gerekir.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar