Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Daha önce sormuştum ama hatırlayan çıkmamışt. 1-2 topic arasında da sordum orada da bilen çıkmadı. Eskiden show tv nin anime yayınladığı dönemlerde dedektif conan yada slam dunk' tan sonra yayınlanıyordu. Yaklaşık bir 13-15 yıl önce. Konusuna gelirsek annesi ile yaşayan bully geçinen bir esas oğlanımız var. Birşekilde karate kulubüne dahil oluyor kulupte kaptan hariç nekadar adam varsa dağıtıyor. Turnuvalara falan katılıyor burada da sadece insan üstü boyuttaki bir adama yeniliyor. Kendine has atış stilli ile puanları topluıyor hep zorlanmadan. Klasik olarak bir tensai ile karşılaşıyor ve live sworn enemy hedesine bağlıyorlar tabi bu arada yine klasik olarak gizli gizli dost olurlar. Bu tensai rekor derecelerle önüne geleni devirir ve biizm elemanla karşılaşır. Bizim elemana yeniliyormu yenilmiyormu hatırlamıyorumda "fighting spirit" inden çok etkileniyor. İppo gibi bizim eleman dayağı yiyor yiyor kalkıyor ayağa. Bizim elemanın birde öğretmeni var eski dövüşçü olduğu prtaya çıkıyor. İlerleyen bölümlerde elemanın anasının da dövüöü olduğu ortaya çıkıyor. Yıllar sonraki bölümünde de babası ile seyhat boyunca adam pataklıyorlardı (?) İşte bölye hatırlıyorum bazı kısımları yanlış olabilir de seyretmiş olan mutlaka hatırlar. İsmini bilen eden bi yazıversin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sugata Sanshiro Bu olması lazım karete değil judo diye hatırlıyorum ben de. Hatta havada adamla beraber iki takla atıp yere serme hareketi yapardı paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hmm pek benim aklımdakine benzemiyor ama eminde olamadım. Biraz bakayım netten bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cık bu değil. Benziyor konusu ama çizimleri tutmuyor. Birde video falanda bulamadım bulsam iyice emin olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=287 Judo Sanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahanda işte budur! Teşekür ederiz. +rep +lolipo +hede höde verdim gitti hepsini sturma. // şimdi nerden bulcaz bunu torrentlerde yok emule de ben kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Anidb'ye baktım hiçbir grup yapmamış DVD seti çıkmadan unutulan serilerden olması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar