Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Core duo 2 1.8 1024 ddr2 800 512 mb 8600 gs oyun bir kaç saat once oynarken sorun yasatmadan high detail de oynatıyordu bi kac kere fatal yedim servera girerken sonra arkadaki forum sayfalarına bakıp oyuna geri dondugumde oyun ekranı karanlık sadece mouse gozukuyor niye olur cozumu nedir help me plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 low deatil e alıp da denedim aynı sonuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 perform full file check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 damn deniyorum hemen sonucu yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Alt tab yaparken oyun çökme olayı hep vardı. Ben o yüzden Windowed oynuorum oyunu fakat windowed u da normal full screen çözünürlükte oynuorum. Alt tab yabınca çat die altta başlat meunsu çıkıo bölelikle. Oyundan da düşmüo hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende windowede oynuyorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hmm o zaman üzücü xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nese abi su file check i yapsın bi daha bi 100 kisi bekleyip servera girdikden sonra denerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 film izliyim bende bi dane sinirimi stresimi alsın uyumadım dunden beri bide kahe koydukmu uu super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bi de quit denilince boyle iki-üç dakika bekleme olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ctrl alt delete warhammer online client tıkla görevi sonlandır 0 bekleme gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 File Check bitti bişey bulamadı oyunu yenden açıp görüntü ayarları fastest fps e aldım birde böyle deniyim tabi 200 kişilik sıra bitince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben wındowed oynamıyorum ona ragmen alt tab yaptım mı hemen assaya ındırıyor sonra oyunu actıgım zaman hıcbır sorun olmuyor. AMD 6800+ x2 4gb Ram Atı radeon 4850 x2 EKran kartından kaynaklanıyor olabılır... Quit dedın mı ben 10sn fln beklıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bende cok enteresan bi olay oluyo baskasındada oluyomu bu simdi oyundayken mouse u cıkarmıs gibi iptal oluyo 10 saniye sonra geri gelio, mouse usb mic. habu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar