Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan'ın siyasete girmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağzınin ayarı olmayan biri. Sakin ve soğukkanlı biri değil. Böyle birinden lider mi olur ? Güldürmeyin beni... Bir partide kilit adamlardan biri olabilir belki ama insanlara öncülük edemez.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle öyle.Bir organizasyon da 2. veya 3. adam olabilir ama liderlik vasfı yok bu bu kişinin.Nerede ne zaman ne hamleyi yapacağını bilmiyor.Stratejik hareket edemiyor dediğim gibi 2. veya 3. adam daha fazlası değil.
Mesaj tarihi:
Asgard said:
tayyipin agzının ayarı varmı?ama adam kac senedir basbakan

Hitap ettikleri kitleler aynı mı ? Tuncay Özkan reroll yapacaksa neden olmasın ama mevcut görüşleriyle karakter yapısı tezat içerisinde. Oy alamaz.
Mesaj tarihi:
eğer parti açarsa kesinlikle benim oyumu alıcağı kesin.Millet sadece su sole olsun,bu bole olsun diye salak salak konusurken gerçekten işe yarar bir iş yapan tek adamdı.

edit
Mesaj tarihi:
Tuncay Özkan'ın bu forumda ilk gelenlere verilen kırmızı balondan farkı yok. Şişirmek için o balonu öyle gazlıyorki, seçimde patlaması muhtemel. Ben şahesen ona oy vereceğime yine CHP'ye oy veririm, baykaldan farkı yok malesef gözümde ama CHP'nin tarihi benim için önemli...
Mesaj tarihi:
Kim ne derse desin destekliyorum bu adamı...

Kanalturk'de staj yaptıgım icin biliyorum.Hergun itfaiyeler geliyordu isleri yavaslatmak icin.Sanki bir laik kanalı satın almak istedide adam satmadı.

Yapacagı birsey yoktu.
  • Yeni Oluştur...