Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ağzınin ayarı olmayan biri. Sakin ve soğukkanlı biri değil. Böyle birinden lider mi olur ? Güldürmeyin beni... Bir partide kilit adamlardan biri olabilir belki ama insanlara öncülük edemez.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tayyipin agzının ayarı varmı?ama adam kac senedir basbakan
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kesinlikle öyle.Bir organizasyon da 2. veya 3. adam olabilir ama liderlik vasfı yok bu bu kişinin.Nerede ne zaman ne hamleyi yapacağını bilmiyor.Stratejik hareket edemiyor dediğim gibi 2. veya 3. adam daha fazlası değil.
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Asgard said: tayyipin agzının ayarı varmı?ama adam kac senedir basbakan Hitap ettikleri kitleler aynı mı ? Tuncay Özkan reroll yapacaksa neden olmasın ama mevcut görüşleriyle karakter yapısı tezat içerisinde. Oy alamaz.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tuncay özkan komik adam yav, girsin siyasete renk olur. cem uzan mesela ne güzel çeşit olmuştu buda olsun.
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 eğer parti açarsa kesinlikle benim oyumu alıcağı kesin.Millet sadece su sole olsun,bu bole olsun diye salak salak konusurken gerçekten işe yarar bir iş yapan tek adamdı. edit
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tuncay Özkan'ın bu forumda ilk gelenlere verilen kırmızı balondan farkı yok. Şişirmek için o balonu öyle gazlıyorki, seçimde patlaması muhtemel. Ben şahesen ona oy vereceğime yine CHP'ye oy veririm, baykaldan farkı yok malesef gözümde ama CHP'nin tarihi benim için önemli...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 rte den bir farkı yok, sadece biri ak diyor diğeri kara, ikiside boş beleş konuşuyor
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 herkez koltuğu seviyor ülkesini değil ondan hiç bi adamdan çacık olmaz.. o koltuğa kadar ayı dayı hesabı sonra vur patlasın çal oynasın
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tayyip yiyeceğine ben yiyeyim diyen adam istemiyoruz hiçbir şekilde.
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kimi istediğimizi bizde bilmiyoruz ki..en iyisi obama gelsin burda parti kursun
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kim ne derse desin destekliyorum bu adamı... Kanalturk'de staj yaptıgım icin biliyorum.Hergun itfaiyeler geliyordu isleri yavaslatmak icin.Sanki bir laik kanalı satın almak istedide adam satmadı. Yapacagı birsey yoktu.
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oyları bölerse küfür, tek çatı altında toplanırlarsa takdir ederim.
Öne çıkan mesajlar