Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hayatımda gördüğüm en komik başlığa sahip bu thread ya. zincirleme Hıncal Uluç'un sözleri Emre Belözoğlu'nun annesinin dayısının torununu hasta etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dEaThMooN said: Hincal karaktersiz dememiski .. bu karakterde bi adami ben milli takimda kaptan olarak gormek istemiyorum demis .. Gayet de dogru demis bence de .. Nasil hakaret davasi acacak merak ediyorum .. İşte o açıklamalar: "Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mumu said: hayatımda gördüğüm en komik başlığa sahip bu thread ya. zincirleme Hıncal Uluç'un sözleri Emre Belözoğlu'nun annesinin dayısının torununu hasta etti başlık üstünde bi 5 dakka düşündüm ne yazsam ne yazsam diye :D çk garip geldi çünkü eheh bu arada ben hıncalın o lafı emre nin kişiliğine mi futbolculuk karakterine mi söylediğini bilemem tabi ama 2 si arasında fark var halı saha maçı yapsak emre yi kaptan yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Şimdi emre bu akşam çıkıp çatır çatır oynasa "BİZ ELEŞTİRDİK DÜZELDİ EN BÜYÜK BİZİZ" sahaya çıksa kötü oynasa "BİZ DEDİK OYNAMASIN DİYE" sahaya çıkmasa ve Yensek "BİZ OYNATMADIK VE YENDİK" yüzsüz lan bu QTM... Hıncal Uluç Emre'ye örnek olamaz diye laf edeceğine örnek Kız diye ortaya sürdüğü kaliteli! mankenleri bir temizlesin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mendoza said: dEaThMooN said: Hincal karaktersiz dememiski .. bu karakterde bi adami ben milli takimda kaptan olarak gormek istemiyorum demis .. Gayet de dogru demis bence de .. Nasil hakaret davasi acacak merak ediyorum .. İşte o açıklamalar: "Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri." http://www.8sutun.com/haber?id=7746 bi dinle bakalim karaktersiz demis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Azmodai said: nocom said: sadece gülüyorum :) batuhan topikindeki mesajlar ile emre topikindeki mesajlar arasında ki uçurumlara bakmanız yeterli :) Bir suru quote falan filan Takiminiz COK antipatik. ondandir belki :P azmodai infonu tersten okuyunca ahsap oluo, bilmem dikkatimi çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bir çok açıdan haklı hıncal uluç her ne kadar hakarete vardırsada söylediği birçok şeye katılıyorum bende. ermenistan karşısında tek olumlu bir hareketi yoktu 90 dakika boyunca ki oynadığı yer bir futbolcunun en çok çalışması gereken yer.en bitirici pasları yapması gereken yerde dağa taşa şut çekmesini geçtim defanstan top almaya tuncay geliyordu yahu ayıptır günahtır. bu adam yerine selçuk inanı oynatsın 10 kat daha iyi. hiç birşey yapmadan koşmasa bile sadece kaleye isabetli şut çeksin emreden çok daha faydalı olur. ayrıca eğer emre belçika maçında bu hıncal uluçun sözleri sayesinde ilk 11 de olmazsa hıncala teşekkürlerimi iletiyorum 10 kişi oynamamızı engellediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar