Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hard discime girmek isteyorum.. çift tıklıyorum direk bu uyarı geliyor "bu dosya, eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Denetim masası Klasör Seçenekleri'nde bir ilişki kurun." diyor ne yapcam ben hiç böyle bi uyarı görmedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sag tiklayip ac de bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o zamanda aynı hata veriyor ama yukarıda adres çubugundan seçtimmi açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hatta çalıştıra c: yazıyom yine açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 autorun.inf diye bir dosya var mi girmeye calistigin hard disk'in root'un da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bilgisayarim > araclar > klasor secenekleri dosya turleri sekmesinde ikinci sirada (NONE) Drive var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 genel görünüm dosya türleri çevrimdışı dosyalar var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ula nası okumuş var abi bi ton none var yanlız bir çok değişik formatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 başlat > çalıştır > cmd {enter} cd .. diyerek c: e kadar gel attrib -s -h -r autorun.inf del autorun.inf de hallolması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hayatta anlamam bu işlerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dediklerimi tüm harddisklerin için yapman lazım, öte yandan takarsın bi flash bellek autorunıyla yine geliverir söyliyeyim. bugün arkadaşın laptopına taktım flash diskimi bariz biliyorum bulaştığını döndüm açtım linux sildim autorun malware ını sonra taktım windowsa ake... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 c: yapıyorum bana bu sefer oda diyorki "c: iç yada dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor." diyor yani c: giremiyorum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 salak windows cd c: demek gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben sık sık bakamıyorum, daha hızlı olması açısından http://www.google.com/search?rlz=1C1GGLS_enNL291&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=open+drives+with+windows+explorer adresindeki sonuçlara bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sarhoş kafa ile sorun çözülüyor... teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Arthur_HellsFire said: başlat > çalıştır > cmd {enter} cd .. diyerek c: e kadar gel attrib -s -h -r autorun.inf del autorun.inf de hallolması lazım yesssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar