klavye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 arkadaslar, ayin 28. sonra beta testten cikiyormu$ sizce gercekten bu oyuna para vermeye deger mi? pvp sistemi konusunda bi cok insanin kaygilari var. ayrica level 45 olup hala NPC kesenleri/bu olaydan slkllanlari duyuyorum. son donem mmorpg ler ile kar$ila$tirdiginizda acaba bu oyun dogru oyun mu? tamam grafikleri harika ama grafik yetiyo mu acaba sadece? ayrica bence oyunun sesleri berbat. butun karakterler uzak dogulu tiplere benzio. ozellikle elf kizlari anime karakterlerini andiriyo. sizlerin dusuncesi nedir?[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ben devam etmemeyi planliyorum. begenmedim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bende orta ayar begendim kasma olayi cidden bayiyor bir yerde ama ortalikta baska guzel oyun yok wow gelene kadar oynamayi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 oyun zaten animeden esintili pvp sistemide cok guzel bence bir kac ufak grief tacticsin onune gecerlerse cok guzel olucak ayrica kasma olayina gelince hep kasicaksin bu oyunda amac o :) siege ve clan olaylari baslayinca update ile cok daha guzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar