Cassander Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Battlescar serverinda Battlekeep sahibi olan 8 guildden biris olduk dünkü kuşatmayi kazanarak :) Leeloo Dallas Multipass a ait olan t3 şehri 1 saat 20 dakkalik bir ugraşin ardindan harabeye çeviren tüm arkadaşlarimizin çabalariyla bölgenin yeni sahibi Victorae olmuştur :) hepimize hayirli ugurlu olsun. Victorae türk oyuncu alimina devam etmektedir. Herkesi bekleriz :) Guildiimiz pvp ve pve yi en üst düzeyde yapmaya çalişmaktadir. http://www.victorae.com/portal/
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 helal olsun derim en sonunda bir Türk grubu bunu başardı tebrikler...
LordDv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çocuğun elinden şekerini almak gibiydi :p
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kutlarim :D nasildi, bir hikayesini yazsaniza.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 mamutumla duvarlara kafa atmaktan başka bir şey yapmadım.bir kaç tane daha mamut veya gergedan olsa idi duvar yıkma işi kısa sürerdi.
Cassander Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Guilde üye alimi devam etmektedir. özellikle raidler için necro ve tos aranmaktadir :)
LordDv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Valla işin doğrusu daha önce Battlescarin en güçlü guildi Avatardan yardim almiş ve o şehri kuşatmıştık. Fakat Aoc daki bir yenilik ve bug yüzünden o gün hiç birşey yapamadan geri döndük. Daha sonra savaş açtık ve tarih verildi savaş için. Savaş günündeki bir yanlış anlaşılma nedeni ile savaş saati ne Avatar vardı nede bizim guildin tüm lvl80leri. Bizde o an online olanlarla gittik 55 ler filanda vardı valla :) 26 kişi gittik birazda erken gitmişiz uyandılar. Bizle ally olan guildden yardim istemişler fakat rededilmiş. Bu tarz yardim istekleri başka guildlerinde olduğunu tahmin ediyoruz fakat belliki istedikleri yardimi göremediler. Savaş başladi Ventriloda sessiz ve düzenli bir şekilde talimatlar verildi ve herkez üstüne düşeni yapti. Savaşda izlediğimiz bir stratejimiz vardı. Öncelikli amaç savaşı kazanmaktı, bu yüzden içeri kadar ilerledikten sonra onların Battle Keep'ini %10'a getirip biraktik. Ve diğer yapilari yikmaya başladik. Olaki işler ters gitse, daha yüksek bir direnç gösterseler yada süremiz dolsa hemen dönüp battlekeep i 2 vuruşta yikicak ve savaşi direk kazanicaktik ama korktuğumuz başimiza gelmedi direnç göstermelerine rağmen binalarıda adamlarıda yıktık en sonra battlekeepi yıktık. Bitmesine 10dk kala savaşı tamamladık. Tabi orda görülen Victorae'nin gerçek gücü değildi sadece o an online olan, denk gelen arkadaşlarimizin biraz daha fazla özveri göstererek yaptiklari bir savaştı. Bir saldiriya uğradığımız da yada 2.saldırımız da göstereceğimiz savaş gücü bununla bir olmayacaktır.
Öne çıkan mesajlar