JD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Oha lan korkarım 9 ay ne anasını satim manyaa bak ya insanların ruh sağlığı iyice bozulmaya başladı
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bunlar nasıl bu kadar sakin anlayamıyorum ulan. ben film izlesem etkisinde kalıyorum, elemanlar 9 ay yaşıyor triplere sokuyor ahaha
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bence cezası hafiflesin diye böle açıklama yapmıştır avukatı falan demiştir akıl hastası sansınlar hesabı
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Çamaşır suyuyla yıkamış misgibi işte bişey olmaz o cesete :D
Jose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şimdi bunca piskopatlığın altına hiç de iyi gitmeyebilir ama şöle bi iddiam var: eğer bu kadın, adamı öldürüp 9 ay evde saklayabildiyse, ben çok rahatlıkla birini öldürüp hiç kanıt bırakmadan hayatıma devam edebilirim. imkansız değil bence. iyi bi plan, bi google bi de orta halli bütçe bana yeter. işi düşen pm atabilir yani.
Öne çıkan mesajlar