darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Easyphp programı çalışmadığı için kaldırıp tekrar kurdum ve şuanda apache port çalışmıyor inetinfo.exe tarafından kullanıldığından. internetten araştırdım exenin ne işe yaradığını fln aşağıdaki bilgilere ulaştım Diger önemli bir nokta da inetinfo.exe adli kücük programcik IMAP, POP, SMTP, NNTP, Routing Engine gibi hayati önem tasiyan Protokol ve uygulamalari calistirir.Bu program durdugunda Exchange Server miz yayin hayatina veda eder şimdi ben easyphp prog nasıl çalıştırabilirm? veya bu exeden apacheyi nasıl durdurabilirm? yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Apache IIS ile çakışıyor ikisi de 80 nolu portu kullanıyor. Denetim Masası / Yönetimsel Araçlardan IIS i iptal edersen düzelir sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çok teşekkür ederim yardımın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar