Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Abi sizde knight online varmı ? :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 şuan joy cafe diye bir yerdeyim...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 gündüzleri net cafeye gitmeni tavsiye etmem çoluk çocuk dolu oluyor gürültüden kafayı yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yok. Coolhand hatay sokak 24/4 kızılay Şeçkinler dershanesinin yani dershaneyi sor kızılayda bilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Kusura bakma ben coolhand dışında bi cafeye gitmedim. Ayrıca eski cyber net 3. cadde de idi vede sahibi babamın ortağıydı ondan sonra nerde ne şekilde açıldı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar