DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Selamlar daha bugun Asus VW193 monitör aldım..Fakat ilginç şekilde ekranda hafif titreşimler var ..çok hafif hafif, ne yapmam gerek bilen var mı acaba? yani eğer tamamen monitörden kaynaklıysa yarın götürüp değiştirmeyi düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 monitörün ayarlarından degauss dene (typo olabilir pardon :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Degauss diye bişey göremedim monitör ayarlarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 o monitörün üstündeki tuşa bak mıktanıs (/) gibi bi halt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Öyle bi tuş göremedim , sadece sağ alt köşede 5tane tuş var , onlardan birinde de (/) böyle bişey yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya ordan bi tusla menuye gir sonra ordan saga sola filan git degauss u bul şekli boyle (/) içinde mıknatıs :D ona bas sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Girdim hatta tüm seçenekleri teker teker gezdim ne öyle bi işaret var ne o isim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sanırım zaten fail oldum bendeki diger monitör samsungdu orda vardı zaten de benim monitor neden asus gibi kaldı aklımda :S ekran kartından dolayı tamam dfsdf :edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 benim de ilk aldıgımda titresim vardı lcd monitorumde. sebebi usb'den bagladıgım kablo modemdi. belki senin monitoru de etkileyen bir cihaz olabilir yakınlarında. manyetiklerden etkileniyor biliyosun boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi bende de aynısı var, taş gibi alet, tek sıkıntım lcdde sinek öldürülmüyo üstüne bastırarak. hiç anlamam ama refresh rate ile ilgili bi problem olabilir, bir de ekran kartının sürücüsünü kaldırıp yeniden kur dediler mi bilmem onu dene. olmazsa kucakla geri götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sanırım sorun wireless modemden kaynaklanıyomuş, yardımlarınız için saolun sorun çözüldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar