yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Selam, yarın izmir'deki 9 eylül kutlamalarında uçaklar saat kaç gibi akrobasi hareketlerini yapmaya başlarlar acaba? işim gücüm yok gidip onları izlicem uygun biyerden arkadaşlarla. Bugün de gördüm fiyu diye uçuyolardı alsancak konak semalarında antrenman için canım çekti valla izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Valla buradaki habere göre 10, bilemedin 11 gibi başlar en geç. Ankara'da da uçak gösterileri genelde bu saatlerde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oy, pekaziz bugün forum meleem oldu benim eheh sağol tekrardan. Akşama kadar devam eder heralde di mi? 11'de falan gidemem valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yav said: Bugün de gördüm fiyu diye uçuyolardı. haha özendim ben de bu laftan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Dediğin gibi akrobasi olayı varsa 4-5 saat sürer bence de. İnsanlar çayırda çimende izliyor, televizyonda görüyoruz hep :) Ama bence en garantisi 10 gibi tören alanına gidip bir yetkiliye sormak. TSK veya TRT'nin sitesinde de bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok yok işim olmaz sabahın 10'unda gitmektir sormaktır :D 15'e kalırsa izlerim kalmazsa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 http://www.metacafe.com/watch/49962 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 işim gücüm yok gidip onları izlicem uygun biyerden arkadaşlarla said: gicik oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Şimdi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Llama said: işim gücüm yok gidip onları izlicem uygun biyerden arkadaşlarla said: gicik oldum... niye?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 saatlerce heroic temizledikten sonra uzun bi uykusuzluk falan uyudum. uçak sesleri. karadenizdeki souk savaş. hasle ölcem galiba atışları. evin o kadar yanından geçiyoduki titreyerek uyandım kımıldayamadım her geçişlerinde ölücem zannettim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar