Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jeepers Creepers

Drake

Öne çıkan mesajlar

falla ben istemeye istemeye gittim hiç de pişman olmadım
kalabalık we geyik bi grupsanız kesin öneririm.
izlediğim iyi korku filmlerinden biriydi
özellikle filmin ilk yarısı dialoglar görüntüler çekimler falan beklenilmeyecek kadar iyi .. bunu hem farkettim hem çoğu yerde okudum filmden sora
ewet ikinci yarıda biraz klasikleşiyo we bildiğimiz gençlik korku filmlerine dönüyo fakat sonu da gerçekten ilginç bitiyo kimse bi 15 saniye kalkmadı bizim salonda =)

dediğim gibi başında kalabalıksanız gidin derim eğlenceli oluyo iyi geldi bu aralar ahah[hline]Forget about what you know
Vampires exist
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
said:
fizban, 06 February 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
vizyona taşınmaya bile değmez aslında atın direk garbage a.

lol
:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

inanmayın siz bu deyyus fizbanelliye

film gayet sağlam film nitekim ilk yarıdaki ambiansı yüzünden kült mertebeye erişti bile çoğu kesimce ..
ikinci yarısında evet o ne idüğü belirsiz yaratığın gözükmesiyle film biraz saçma bi hal alıyo ama genelde bakarsanız çoğu dandik korku filminin yanında güzel bi konumda durmakta

o yaratığı göstermeyip keşke meraktan çatlatsalarmış bizi ama akıl edememişler işte
vizyona taşınsın topik hade =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi onu bunu bırakında geçen gün
Jeepers 1 ve 2 yi ard arda izledim evde :)
tam 3 saat abi fitil oldum :) cama baktım böle camı yalıyan bi tip bekliyoprum felan :)
Anlamadıgım olay şu bu adam 23 yılda bir
Bahar ayının 23 ünde bi günlügüne geliyo demi yemek yemeye???
eeAbi madem 23 yılda bir bigünlügüne geliyon yemek yemeye dünyaya ne cesetlerle ugraşıyon yok birbirine dikiyo yok tavana dikiyo yok içini bolşaltıyo mumluyo felan...
Aptal yaw ye yemegini yat uyu gene 23 yıl... :D
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten bole ucuz korku fımlerını ızlemek bence cok eglencelı oluo..ozellıkle cripirs2'dekı otobusun ıcındekı her ota,boka,sike atlıyan sısko gozluklu bı cocuk wardıkı fılmın sonunda canlı kalan bıkac kısıden bırı oldu..ya kardesım elın cripırsı gelmıs otobusun dıbıne kadar ,camı mamı yalıo kapıo sızı kafadan fln..sen son anda kurtul bıkac saldırıdan ama her ota boka once sen atla..ahh crıpırs gıttımı du kafamı uzatıp bakıım,yok dur otobusun kapısından ılk ben cıkıımde etrafı kolocan edıım fln..lan bı dur yerınde bı dur allah askına..neese o sısko-gozluk aklıma geldıkce gene sınırlenıom:))
ben dıorumkı cripirs3 yoldadır zıra sonunu gene cok acık bıraktılar bu fılmın.ayrıca cripirs2 butun bu adılıgıne ragmen sosyal ıcerıklı bı msg wermeyıde ıhmal etmemıs,zencılerın aslında ıı ınsanlar oldugunu beyazlar gıbı gotosluklar yapmıyacagını bız sewgılı ızlıyenlere gostermıstır.yoo yoo man!!nıgga rulazzz:))
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw filmde sürekli koptugum bişi vardı ikincisinde :D.. hani takımın en beygiri bi eleman vardıya otobüsün en arkasında tek başına oturuyodu hani :)
Yaw o herif böle dayı felan geziyo herkeze hava atıyodu ama karşısındaki de buna diklenince süt dökmüş kediye dönüyodu :D (kedi üstüne alınma :D)
Bi ona koptum bide
Yaw yaratıgı parçalamışuın bilmemne yapmışın tekrar ne dikiyon allah belanı verir...
Yaw parçala kıyma makinasına at köfte yap ve köpeklere yesin 23 yıl sonra nah gelir bidaha ne dikiyosun geri hayvanı mal herif :P
yada madem diktin git dünyanın diger kutpuna yolla nasılsa bi günde uçarak oraya gelemez :P sende 46 yıl rahat edersin :) mal bu herifler yada filmin üçüncüsünü çeklmek için diktiler :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Filmi bugun Okulda DVD'sini izledik dev ekranda
Jeepers Creeper 2'ydi.
Özellikle Filmin İlk 35-40 Dk'sı gerçekten büyüleyici ve Gerçekten iyi bir korku filmi tadı vermişti.
TAaa Ki o Siyah Böcüğümsü yarasanın yakından detaylı gösterilene kadar. Demekki neymişş Detay Gizemi bozuyormuş.

Onun dışında Konu olarak çokda kötü değil. Bi arkadaşımızın sorusuna gelince 23 Yılda bir Geliyor Ve Gelmesini hiç birşey engelliyemiyor yani istediğin kadar öldür 23 yıl sonra tekrar geliyor baharda.
Filmin En sonunda yaşlı amcamın Hayvan gibi Bir Catapult diyim artık öyle bişiydi Cesedin başında beklemesinden bunu anlıyabiliriz.
3.'nü çekmek için ideal bir ortam hazırlanmış.

Filmin birincisini izlemedim ama Buna vereceğim not 10 üzerinden 6-7 falandır. Anlayın artık.
Çok kötü değil, Çok iyide değil.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu yaratık tam olarak onu anlayamadım ben..
freddy nin uçan versiyonu mu :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...