Cotto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bir blog kurmayı düşünüyorum.Kurduğum blog www.blogger.com üzerinden olucak.Buraya eklediğim fotoğraflar için vs. lisans gibi birşey istiyorum. Varmı böyle bedava yapan bir yer. Common license diye birşeyler görüyorum bazen bloglarda.Onlar gibi yani ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 internet'e açsaymışsın daha iyi olcakmış ama konu güzel, bilirkişilerden cevap istiyoruz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 e biri kullansa dava mı edeceksin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 internette MP3 ler video lar bile yasaklanazken sen nasıl böyle birşeyi düşünürsün sadece patent alabilirsin ki onda birşey değiştirmez... internet dünyası hep yasakları kırmakla delmekle var olmayı seciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Dava açmaktır, para cezası kestirtmektir o tarz ütopik olaylar bir yana, çalıntı yazıları ve çalıntı blog yazarlarını afişe eden siteler vardı. O tarz yerler sağlam bir mahalle baskısı oluşturabiliyor çalan kişilere karşı; gayet de işe yarıyorlardı gördüğüm kadarıyla. Tabi link falan hatırlamıyorum araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gettyimages gibi onlarca image db var, onlardan birine content provider olarak üye olacaksın, onlar bir komisyon karşılığı senin içeriğinin takipçisi olacak.. (getty üyelik olayı var mı bilmiyorum, örnek olsun diye verdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar