Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaş

SbNN

Öne çıkan mesajlar

90 senesinde gitmiştim o zamandan aklımda kalan tek şey var oda dağların ardında kalmış fazla kimsenin bilmediği cennet mekan. şu an ne durumda bir fikrim yok ama kalabalıklaşmış olmasına rağmen eski büyüsü gitmemiş diye duydum. birde ozamanlar kekova batıkkent falan oralarda dalış yasağı vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Spidee bu sene gitti sanırım.

Ben yıllardır Kalkan'a gidiyorum 30 km batı tarafındaki. Baya pahalı bir yer işin aslı ama hem denizi hem sakinliği (Kaş'a giden bir insanın gece hayatı aramadığını varsaydım) açısından bence daha güzel bir yer.

oha kalkan mı? orda arkadaşsız tek takılırken bilseydim keşke :)

kaş güzel değil. aslen kalkanın da bi numarası yok ama ufak ortam güzel ortam insanları da güzel olunca..
Sosyal ağlarda paylaş

Kaş-Kalkan yolu için bile gidilir, gece yıldızlar acayip gözükür o yolda. Kekova-Üçağız yat turları keyiflidir. (Aman altı camlı yatlara aldanma Mustafa'nın yatıyla git) Otelde kalacaksan Hera Hotel'in deniz gören odaları Kaş'ta kalınabilecek en güzel yer heralde. Çok pahalı değildi hatırladığım kadarıyla, iki kişi 140 vermiştik.
Bu mevsimde Kaş gidilebilecek en güzel yerdir heralde, gez gör yani ne yapılır diye sormaya gerek yok Kaş'ta=)
Sosyal ağlarda paylaş

iki kere gitmiş mesaj, denizi yazalım bari.
merkezdeki deniz güzel değil. kaputaş plajı var kalkan yolunda, yolun altında kalıyor. güzeldir denizi. zaten paso tekne turuna çık bence denize girmek istiyorsan, akvaryum'daki (ulan her yerde de şu akvaryum) deniz güzeldir.

ben de gelirim lan belki takılırız sabun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...