SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bayramda 7-8 gün kaşa gideceğim. Dalmayı düşünüyorum tanıdığım dalış hocası var. Falan filan . Daha önce Kaş'a gitmiş olan var mı ? Varsa nasıl biryer ? Denizi nasıl ? Tavsiyeler falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Spidee bu sene gitti sanırım. Ben yıllardır Kalkan'a gidiyorum 30 km batı tarafındaki. Baya pahalı bir yer işin aslı ama hem denizi hem sakinliği (Kaş'a giden bir insanın gece hayatı aramadığını varsaydım) açısından bence daha güzel bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 3 gün önce fln kaştaydım. Süper bir yer. Denizi ayrıca on numaradır. Fazla kalmadım, gece hayatı nedir bilmiyorum pederinhoylan gittik zaten. Ha dalış için eğer son kararın orası değilse, Adrasan' ı da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de dalış için gitmiştim kışın, dalış için güzel. küçük sakin bi yer ayrıca gidebileceğin cafe bar bellidir yani sayılı. samimi bi ortamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 90 senesinde gitmiştim o zamandan aklımda kalan tek şey var oda dağların ardında kalmış fazla kimsenin bilmediği cennet mekan. şu an ne durumda bir fikrim yok ama kalabalıklaşmış olmasına rağmen eski büyüsü gitmemiş diye duydum. birde ozamanlar kekova batıkkent falan oralarda dalış yasağı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ZaugnaKhaldun said: Spidee bu sene gitti sanırım. Ben yıllardır Kalkan'a gidiyorum 30 km batı tarafındaki. Baya pahalı bir yer işin aslı ama hem denizi hem sakinliği (Kaş'a giden bir insanın gece hayatı aramadığını varsaydım) açısından bence daha güzel bir yer. oha kalkan mı? orda arkadaşsız tek takılırken bilseydim keşke :) kaş güzel değil. aslen kalkanın da bi numarası yok ama ufak ortam güzel ortam insanları da güzel olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Kaş-Kalkan yolu için bile gidilir, gece yıldızlar acayip gözükür o yolda. Kekova-Üçağız yat turları keyiflidir. (Aman altı camlı yatlara aldanma Mustafa'nın yatıyla git) Otelde kalacaksan Hera Hotel'in deniz gören odaları Kaş'ta kalınabilecek en güzel yer heralde. Çok pahalı değildi hatırladığım kadarıyla, iki kişi 140 vermiştik. Bu mevsimde Kaş gidilebilecek en güzel yerdir heralde, gez gör yani ne yapılır diye sormaya gerek yok Kaş'ta=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 iki kere gitmiş mesaj, denizi yazalım bari. merkezdeki deniz güzel değil. kaputaş plajı var kalkan yolunda, yolun altında kalıyor. güzeldir denizi. zaten paso tekne turuna çık bence denize girmek istiyorsan, akvaryum'daki (ulan her yerde de şu akvaryum) deniz güzeldir. ben de gelirim lan belki takılırız sabun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ha gitmişken patara kaputaş saklıkent falan filan gezin hepsini hepsi görmeye değer. bir de fethiyeden yeni yol yapıldı sahilden geliyor fırnaz tarafından çok güzel yol oldu o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar