DaRKSaGa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Arkansis hoca ayıptır sorması ama senin makinanın konfigi bi yazsana yaw...Bu grafiklerle makinada nasıl çalıştığını kıyaslamak istiyorum...[signature][hline]The boundaries which divide Life from Death are at best shadowy and vague. Who shall say where one ends, and where the other begins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Epox 8k3a+ Kingston 1 Gb PC 2700 DDR 333 80 gb hdd 8mb cache western 7200 ... Leadtek Winfast GF4 ti 4200 64mb AMD XP 2000+ önemli olan ekran kartı ben bu oyunu amd 2500 de denedim , benim ekran kartım AGP 4x arkadaşın GF4 mx bilmemne var AGP 8x, ben daha iyi performans elde ediyorum ...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 abi ben bunun internetten oyanamak sitiyom bi çıksada oynasak single kesmez beni (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar