bloodletting Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 selamlar muzik bölümünde pek olam daha dogrusu hic birde olmam sadece uo dayımdır fakat ilgimi cekdi guzel seyler yapmıssınız sarkı sozlerı felan benım kafamdanda elemanlar olursa cok sevinirim yasım 17 bir metal grubum war vocal ve davul calıyorum neyse bunlaerın yeri degil :D benim aradıgım nerden giricem ben bu patick fm e[signature][hline]Lunian & Bloodletting Efsane geri dondu thepsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 düz git caminin yanından sola dön :D ordan bi esnafa sor, gösterirler :D ya da sanırım direk kapıdan girebilirsin[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bu isimlerin altında yazan şeyden söz ediyorsan o şey artık yok[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar