bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ders kayıtları başladı.. ben gerçekten anlamıyorum bu üniversitedeki hocaların mantığını. şöyle 3-5 gün önceden açıklasalar notları taş yağar kafalarına.. Vize sonuçlarını biz final sınavına girdiğimizde açıklamışlardı.. Final sonuçlarından da 2 dersim geçen açıklandı şimdiki problemim ise yaz okulunda aldığım 3. dersimin açıklanmamış olması.. NŞA da geçmiş olmam gereken ders kalmış görünüyor.. Bu yüzden de ders kaydı yapamıyorum. "Ders kaydı yaparken ilk önce kaldığınız dersi seçiniz" gibi bişi zırvalıyor. 20 günde okunmaz açıklanmazmı ya sınavlar.. öğrencilerin sorumsuz olduğu söylenir bide..
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu tip durumlarda belli bir süre içinde sınavlar okunmazsa (bizde 15 iş günü) rektörlüğe dilekçe verip şikayette bulunabiliyorsun. Gerçi sonra başına neler gelir bilemem :)
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 açıklanmayan bu dersi 4. alışım o yüzdende sinir katsayım baya yüksek sonunda geçicem diye kastım kendimi.. bu seferde açıklamıyorlar.
Öne çıkan mesajlar