EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Evet oyun biraz eski ama ben yeni oynuyorum :) Problem şu: yavin gezegenine giderken tuzak kurmuş lavuklar, gemilerine çektiler beni :) bizim elemanları hücreden çıkarttım falan, şimdi bridge e gidip çıkışlarımı ne açmam gerekiyomuş. Ama asansörü kullanıp bridge e gitmek istediğimde oyun göçüyor loading kısmında :L Sadece oyunun o kısmında oldu bu. Install damı sorun var acaba? Yoksa başka bişeymidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şunu bir dene: http://www.gamebanshee.com/forums/star-wars-knights-of-the-old-republic-46/game-crashes-on-leviathan-elevator-50574.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 grafik ayarlarını full açtım düzeldi tuhaf bi şekilde :) oyunun senaryosu harikaymış yalnız başından kalkamıyorum hatta oyunun sonuna yaklaştım galiba, bitmesin istiyorum falan :) bide dark side bitirmeyi denicem baymaz herhalde gerçi her dialogu manyak gibi okuyarak oynadığım için pek yapcak bişi kalmadı galiba bi dahaki oyuna :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar