di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Selam, Elimde bir apple keyboard (baya agir birsey, sanirim yeni ince modellerden degil) ve bir standart apple mouse var. Satmak istiyorum fakat ederi nedir ne degildir bilmiyorum. Nette birine 100 lira digerine 140 lira diyor sifiri icin. Iyi teklifi olan biri cikarsa ikisi de satiliktir. Urunler kuzenimin, o yuzden ne zaman alindigi konusunda bir bilgim yok. Soramadim -haberi var tabiki satma olayindan =P. Hackintosh (pc'ye yuklenmis osx) sevdasina almis fakat neredeyse hic kullanmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 compatible with windows? hackintosha aldı kullanmıyor dediysen degildirde yinede sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 PassivE_KesH said: compatible with windows? hackintosha aldı kullanmıyor dediysen degildirde yinede sorayım dedim hmm sitesine baktım degilmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ikiside USB. Bi ihtimal kullanilabilir. Sitesine bakmadim ama deneyip yazarim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sitesine baktım ben alacagımdan degil bilgi edineyim ünide alırım diye şeyettm de mac kullanan pc lazım diyor sitede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gayet guzel calisti benim laptop ustunde ikiside. hatta mouse'u sevebilirim bile. elinizi cabuk tutun alcaksaniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o mouse nasıl o fiyat hala anlamıyorum yani. baya para düşkünü bu apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar