Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 worlds edgedeyim bende destro açtım bi tane scor lvl 5 yaptım ama scor sıktı baska karakterler deniyorum suan :) scor nick calia magus nick alyce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bende glıyorum su patch bıtsın destro da pm atarım sıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mortis nasıl pm atıcaz sana frıend e ekleyım dedım bulamadı senı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burgembudu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Cabbar / Warrior Priest-Empire / World's Edge Mountains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Alcolique ,Chosen ama kımseyı bulamadım Worlds edge de=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 /t Valandir yapıp mesaj at online olması lazım guidle invite etsin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Okey 5dk sonra atıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi 100 kisi sıra bekliom suan magus karakterimle giricem girebilirsem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o hemen gecıyor ya 100 kısı yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi 8 kisi kala error verdi oyun offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bızdede elektrıkler gıttı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi hala giremedim bide dısarı cıkıp gelcem 10 dakkalıgına of of ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bana 110 kısı kaldı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben yeni karakter actım zaten asfsdgssad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 O zman gelınce pm at banada bende yenı actım Alcolique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi küfürlük ya 5/130 oldum gene temineyt etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bana 50 var daha umarım sorun cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 simdi de 125 lere kaldım gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Head Start icin Server Listesini yenilendi. Su anda beta sona ermis olmali. Hangi server'da iseniz ankete belirtin. Boylece yeni baslayacak olanlar Turklerin yogunlukta oldugu server'lari gorebilirler. Comment kismindan Isminizi ve Class'inizi da belirtebilirsiniz isterseniz. Tesekkurler. Server Listesi Tiklayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Son durum: oy Karak-Hirn (Core) 1 6.67% Sea of Dreams (Open RvR) 1 6.67% Alarielle (RP Open RvR) 1 6.67% Baska EU Server 1 6.67% Ellyrion (RP Open RvR) 2 13.33% Karak Eight Peaks (Core) 3 20% Axe Bite Pass (Core) 6 40% Toplam 15 oy Ankete katilmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben axe bite pass te büyük ihtimal order olacağım.orada kendi tribe ımızı kurarız artık bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar