Smooth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Lise son konularından herhangi biri ile ilgili donem odevi lazım Cok ayrıntılı bısı olması gerekmıyo odevsitesine baktım ama acılmıo zaten artık kapandı mı ne oldu bilmiom Internette de bulamadım :( Yardım edebilecek varsa cok ıyı olur [email protected] dan ulasabilirsiniz bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Destur be kardeşim daha yeni açıldık.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ahahaha Adam paticik'in açılmasını bekliyomuş dönem ödevini yapmak için.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Yok ben net olayını kapatmıstım Bilmiodum bisiler oldugunu forunmlara :) Varmı yardım adecek hayde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ya olm forumda zaten 5 kişi var şu anda. Bekle 1-2 gün millet toplansın, sonra bulursun yardım edicek birini[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Canım bizde hemen yazın demedık kı BEklıoz ıste :)[signature][hline]She OoO Pin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hangi dönem bu? ehuehe nisan 20 oldu bea sen hiç verme daha iyi.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Geçtiğimiz Cuma teslim edilmesi gerekiyordu. Pazartesi avanta gündür hatta. Hocam unuttum ayağına haftasonunu katarsın yaparsın falan. Ama böyle olmaz ki be kardeşim. Cuma teslim ettim ben. Sene boyunca yaptığım tek ödev. Türkiye Fiziki Coğrafyasından almıştım Mart'ta =).Gecikmeli olduğu için triplere girdi 5 üzerinden not vermicem falan dedi.Konuyu siz seçin dedim Türkiye'de ki toprak çeşitleri dedi. Aha dedim elime düştün ;). 28 sayfa yazı hazırladım. Disketle mi getireyim çıkartayim mi dedim kadın elinle yaz dedi 1 hafta kalmış ödevin teslim edilmesine. 28 sayfayıda yazıp teslim ettim. Kadının suratı oldukça komikti.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ya sız orasını takmayın kafanıza kadın gostermelik bi odev yap getır dedı orası sorun deıl... Zaten ben test kıtabı bıtırıp verıcem asıl odev o ama bu gostermelıkmıs vs vs vs.... Sımdı cvarmı yardımmm :)[signature][hline]She OoO Pin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 göstermelikse aç matematik kitabını orta sayfalarından başla 9-10 sayfasını oldugu gibi geçir bizi ne uğraştırıyon.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 o kadar da gostermelık olmasın yaw Gıcık kadın bu ne yapacagı ellı olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 adam copy paste ariyor nasi yazsin 10 sayfa yazi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar