Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 arkadaşlar bu filmi izleyenler varsa filmdeki dövüş stilinin adı nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Belli bir tarz veya still yok, sondaki dovus ozellikle UFC deki gibi karisik bir tarz. Ayaklarla kilitleme, kol altina alma vs. biraz Ju-Jitsuyu andirdi ama dedigim gibi, oldukca karisik kanimca. hatta buyur MMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 anlaşıldı teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 "karate kid i izledim karate kursuna yazıldım abi" tribi sezmedim değil.ahah-hay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çok özendim yalan diil de çok dayak yerim diye korkuyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar