Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muay Thai veya alternatif kurs isteği İstanbul Anadolu Yakası

Valeron

Öne çıkan mesajlar

montezaus said:

anadolu yakasında oturuyorsanız bujinkan'a (a.k.a. ninjutsu hehe) başlamanızı tavsiye ederim. baya komple bir dövüş sanatı. zaten kural mural olmadığı için her açıdan kendilerini geliştirmeye çalışmış ninca abiler, ortaya böyle bir şey çıkmış sonuç olarak.

dojonun hocası ercan şarbat, uzmantv de videoları falan da var şeker gibi adam gördüğüm kadarıyla. güleryüzlü bi şekilde bir şeyler anlatıp sonra hayt huyt bir şeylere girişiyor, nooluyoruz bu ne kontrast diye kalıyosunuz. bujinkan konusunda da baya bilgili gibi görünüyor, bi yerde öğrencilerinin yorumlarını falan okumuştum 'on senedir shaolin tapınağındayım, çıktım bi de buraya bakim dedim, onca sene boşa zaman harcamışım lan' tarzındaydı. oyungezer forumlarındaydı sanırım. benim de baya özenip zamansızlık, yol mol gibi şeylerden başlayamamışlığım vardır. bi dövüş sanatına başlamak istiyorsanız bujinkanı da bi araştırın derim.

Erenköy'de..Her gün eve giderken şöyle bi bakıp geçiyorum. Antreman yapmaya çok uzak semtlerden gelen bile var. Ercan Bey de cidden şeker gibi adam. Dojo'nun az ilerisinde bulunan berber İbrahim, oğlunu buraya yazdırmıştı (yumruk atmayı öğrensin fln diye). Sonra da gelmiş oğlumu "bujispor" a yazdırdım diye anlatıyordu herkese. Neyse, sonuç olarak gidilip denenebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...