FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eregorn2 said: siteden oyunu eleştiremezsin... sağdece yapımcıları eleştirebilirsin katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 varmı bir gelişme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aha destekleyen var... walla gaz alır bi konuşurum bi daha susmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 KillerLord said: varmı bir gelişme ? yok bıraktım kahvaltıya gidiorum bu sorun duzelmez 1 saatten assagi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 halen kapalı kayıt :D ya arkadaşlar varmı US server için digital key alıp anında girebileceğim adres ? benim için saat farketmiyor oyun olsunda nerede olursa olsun zaten pek zamanım kalmadı türkiyede şurada 1 ay oyun oynacaz altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nie nereye gidion ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 adamlarda ne açıklama var ne bir şey var eziyet ya ne uğraşacam anasını satim walla tamam beta meta haklısınız ama yaz o zaman siteye deki kardeşim sistem böyle biz her boku son saniyede yaparız olur olmaz işine gelirse oyna işine gelmezse oynama de.. GOA hakkında araştırdım bir çok insanın diğer oyunlardan da goa dan binlerce şikayeti var daoc hesabını kapatıpta parası mı çekilmeyen bilmemn ne bilmem ne giderler böyle her şeyi live test ederler bir açıklama yapmazlar söylediklerini yutarlar vs vs edit: bu çektiğimizde sadece kayıt için ondan sonra patch da neler olacak allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Because they are a horrible, arrogant company. For months we have warned them about their site, they ignored us and for weeks we have told them that this would happen, they ignored us. Hell, we even told them about the post code format, ignored again. And now, when you register, it's not even on a secure connection. Pathetic, how else could you describe it? Yabancı forumlardan alıntıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://www. youtube .com/watch?v=Drnz1i3IEuE ingilizcesi olanlar izlesin millet hemen GOA a yapıştırdı :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 görüntü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Eheh, bekleyeceğiz daha sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yasaktan dolayı sadece adresi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 zuhahaha kızı teselli etme sahnesine baya bi güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aahahhahahahaha abii inanmıorumn über bişi ya adamlar 1 saat içinde neler yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 benim verdiğim mi ? ehehhe adam resmen hikayeyi yazmış filmide tam bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi bu kadar mı uyar yaa imba olmuş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 acaip ötesi bişi burdan kim yapmışsa ++++rep rep rep gönderiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 goa yetkilileride izlese onu süper olacak emaillerini bilsem walla email atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 8 den beri bekliom duşa gircem artık... ama bu i*neler ben buştayken açarlar şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Film : Çöküş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 açmazlar merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 giriom o zaman ben duşa :D sana olan banada olmaz umarım killer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çok güzel hakketen izleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 geldim bişi yok ortada :D aha bak şuraya yazıom serverler açıldıı zaman açılcak... bu arada 2 saniyelik bi patch var bi bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yav bi heycanla uyandım hani nerde ya? bi haltı beceremiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar