NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Direct2Drive dan preorder yaparsam simdi open betaya girebiliyormuyum hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 olması lazım amaş u an elinde keyi olan insanlar bile open betaya giremio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 goa ya kfmgrsn demek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 NoTwisT said: Direct2Drive dan preorder yaparsam simdi open betaya girebiliyormuyum hemen? directdrive türkiyeye satmıo eu için. ea-eu storedan aldık bız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ea dan aldıkta noldu ob key gelmedi daha bna :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aldınız da şifreler geldi mi? 2 gün önce ea store dan aldım, şifre falan yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hegnar said: Aldınız da şifreler geldi mi? 2 gün önce ea store dan aldım, şifre falan yok ortada bana geldı eadan email hatta download linki de vermisler http://www.fileplay.net/files/mmo/war/beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ne zaman almıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 girebilen yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tekrar açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hegnar said: Ne zaman almıştın? 3-4 gun once aldım bende oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 açıldı galibaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 register açıldı ama buseferde cod 1103 werio :D:D ağlıcam şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gene 414.hay ben sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kapandıgıbıgene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben eski acc la deniyom çünkü mail gelmedi henüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sitesinde belli bi süre için kapalı dio... ne zaman koydular bu haberi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abyss said: ben eski acc la deniyom çünkü mail gelmedi henüz :P bende eski acc denıom login olabıldınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben login oldum ama profile girmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bi ara oldum şimdi hata veriyo bi de u re already logged in diyo :D kafayı monitöre gömmemek için zor tutuyom kendimi msaldasdsadl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abyss said: bi ara oldum şimdi hata veriyo bi de u re already logged in diyo :D kafayı monitöre gömmemek için zor tutuyom kendimi msaldasdsadl he o hataysa onun 50k kez gordum :D walla bu arada saka maka WoTLK betayı ındırdım patchlerı yaptım dalıom sımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 raistlinthewiz said: NoTwisT said: Direct2Drive dan preorder yaparsam simdi open betaya girebiliyormuyum hemen? directdrive türkiyeye satmıo eu için. ea-eu storedan aldık bız Amerikadayim sorun yok ondan, benim bilmek istedigim AOC deki gibi bir open betaya kabul son tarihi varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şimdi geldim eve, site halen düzelmemiş. Mesajları yavaş yavaş okuyorum. Bu resmi koyan oldu mu, bilemiyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yemeye gittim geldim hala sorun düzelmedi kardeşim... ben giderken konu 27 sayfaydı şimdi 47 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar