Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eregorn2 said: herkes aynı resimleri almış bende heer defasında farklı image gönderdi... kafayı yicem... hala 414 alıom bendede hep aynı resim ama bnde hep 414 alıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Killerlord un dediği doğru. Ben o şekilde denedim oldu. Daha sonradan değiştip orjinalleri girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 yapıstı ekrana kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ;) Bunises said: Killerlord un dediği doğru. Ben o şekilde denedim oldu. Daha sonradan değiştip orjinalleri girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kayit olali 15 dk oldu hala mail gelmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 E-mail gelmiyor, gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 endlessly gazing in nocturnal prime, she spoke of her vices and broke the rhyme. but baffled herself with the final line, my promise is made but my heart is thine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kayıt olabilen kaç kişi var daha ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben oldum ama gelmedi mail. Zaten login serverlar açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Son aldığım duyumlara göre bilgileri girmeden önce havada takla atmamızda gerekiyormuş. Yoksa account açamazsınız diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ağzımla kuş tuttum az önce yetmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aynen bende benim email'de gelmedi henüz Ekmek said: Ben oldum ama gelmedi mail. Zaten login serverlar açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ahanda bende kaydoldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben Bergen dinlemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu kadar gerizekalı olamazlar ya kesin bilerek falan yapıyorlar bir şeyler. dediğim anda 45 dklık çalışmalar sonucu Your subscription to the website is complete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mail bekleme kısmına gectim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hadi bakalım hayırlı olsun kayıt olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hadı bakalım 2 hafta sonrakı carsımda ss isterüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Buradan Mythic'i kutluyorum. Avrupayı GOA'ya vererek bizi süründürdüler böyle. Sürünmeye de devam edeceğiz büyük ihtimalle official release sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kayıtı 5 saatte yaptık bakalım mail nezaman gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben closed betadaydım bişeye kayıt olmama gerek var mı? PAtchleyip şifremi yazıp giremio muyum direk_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şimdi arkadaşlar çıkıp gezmeniz için birkaç sebep söyleyim. yukardaki postta da gördüğünüz gibi yeni acc kaydımı tamamladım. bu sırada neler yaşıyoruz: resim açılmayabilir, onu çözmüşler sanırım ama resim açılsa da confirm edemeyeceksiniz. hadi onu da yaptınız diyelim, mail gelmeyecek. hadi mail de geldi, mailden aktif edemeyeceksiniz. o yüzden bence gezin, dolaşın, farklı bir şeyler yapın başka bir şeyler oynayın mesela. gece rahat rahat yaparsınız kaydınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 path ındıremye baslayanlar var. gerizekalı bu herıfler. pathcı nıe account validatıon ardına koyarsınkı. kufur edecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 rezillik resmen uyeligin herşeyini eziyet ceke ceke yapiosun.İlk registere giremioduk, o düseldi sora aktivasyon kodu,o düseldi sora 414 hatasi,o düseldi şimdi mail gelmio, mail gelse kesin patchde sorun cikcak, ondan sorada kesin servera girerken bi sorun cikicak belli süründürerek sokucaklar oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bugün icin pek ümitli degilim acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar