KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 beyler kayıt oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm ve denemeler sonunda tek bir seferde oldum eğer halen kayıt olamayan varsa açıklayacağım burdan yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 login edip key gırebıldınmı asıl o lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mail ına mesaj geldimi ve keyi girmek icin gerekli olan yere girebilioymrusun su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şuan onay email bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 killer açılka bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 KillerLord said: beyler kayıt oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm ve denemeler sonunda tek bir seferde oldum eğer halen kayıt olamayan varsa açıklayacağım burdan yöntemi açıkla hadi dışarı cıkıcam çıkamadım bi uff patch baslatsak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 onay mailindeki onay linki de çalışmıyo kasmayın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hala 414 hatası alıom.. killer kurtar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sen confirm ettikden nekadar sonra geldi mailin ona gore biraz uzanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben 414 hatası arada ortaya karışık 300 hatası alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu arada ımage check captcahıyı nasıl cozduklerı bellı oldu aptal bu adamlar. herkese statik FWXH3 koduyla check verdıler. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende hep farklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 evet onu diyom bende her seferinde aynı image çıkyıo bi anlamı kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 konfirmeden sonra mail ~10 dk'da geldi. maildeki link çalışmıyor ama tekrar söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eregorn2 said: bende hep farklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ARKADAŞ NE 414 MÜŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şimdi kayıt olurken isim misim adres uzun uzun yazıyoruz ya YAZMAYIN... isim: f soyad: a adre: 45 gibi doldurun kısa kısa :D sonradan editlenebiliyor ben böyle denedim direk kayıt oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bana hala image gelmiyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 lol sımdıde your account ıs suspended dıo lol ama logged in gozuokom buraya kadar gelebıldım http://www.war-europe.com/#/mywar/?lang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 umarım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 alakası yok bence killer sen balına olmuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 war war hep aynı isimle denedim olmadi isimleri deigistirin baglanti sorunu yuzunden sisteme yarim yamalak kayit ediyor ondan dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 denedim ben olmadı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 herkes aynı resimleri almış bende heer defasında farklı image gönderdi... kafayı yicem... hala 414 alıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar