nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Human'a rerolladigim icin gnome warlock'umu satiyorum. Ciddi PvE ve PvP dusunenler icin uygundur. Haftada 10-12 saat oynayan biriyseniz devamini okumayin bile. 1476 spell damage with darkmoon trinket %32.00 Crit 197 hit 200 haste (fully enchanted and gemmed) 8/8 T6 Sunfire Handgraps Skull of guldan Tempest of chaos Chronicles of Dark Secrets Cowl of Illidari Highlord Zhar'doom Translucent Spelltread Necklace Ring of Ancient Knowledge Ring of Eternal sage Cloak of Illidari Council Vestements of Seawitch Leggins of The channeled elements Amice of the convoker Misc stuff: 2x Gladiator mounts (iki sezon gladiator olmustum) ZA Bear mount Klasik PvP kaplani Skyshatter trinket Shadow/fire/arcane sets are full 344 days played time PvP items; full s3/s4 (fully enchanted and gemmed) 30k Honor points 1000 Arena Points Sylvanas EU server Migrate'e hazir Sadece karakteri transfer etmek icin yeni bir accounta ihtiyaciniz var. Ciddi alicilara armory link'i verilecektir. Normal grup setupiyla tek heroism ile brutallusta 2750 dpsleri gorebilen potansiyele sahip bir karakterdir. Professions Enchanting ve Leatherworking ikiside 375'tir Rare enchant olarak executioner,savagery,soulfrost,deathfrost,boa rspeed,bracer 15 sd,weapon 40 damage,81 healing ve daha bir suru baska enchanti vardir. Fishing,cooking and First aid'de 375tir. Oyundaki tum PvE instance factionlari ile exalted'dir. (PreTBC dahil) Arti, extra olarak bir cok diger faction ile de exalted'dir. 750Euro. Ciddi oldugu surece tekliflerede acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 1000euro bunun fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Nihlathak konuyla alakasiz olucak özür dilerim de bir kac yerde sorucaktim imzandan gormustum, soramadim buraya kismetmis. Human a reroll un sebebi nedir hangi racial? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Spirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 güneş benim lockla takas edelim. LEvel 66 gnam lock : P bi de anam hangi ara 70 ledinde o itemları dizdin gene pes. ( arvil - ömür ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Satilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oppala said: güneş benim lockla takas edelim. LEvel 66 gnam lock : P bi de anam hangi ara 70 ledinde o itemları dizdin gene pes. ( arvil - ömür ) Azim mermer dinlemiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 madem o kadar azimlisin benim çapulcuyu da kas biraz : ) anam ağladı level kasmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nihlathak said: Satilmistir. kaç paraya satıldı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 elesso said: nihlathak said: Satilmistir. kaç paraya satıldı merak ettim aynını yazıcaktım. merak ettim bende kaça gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 800 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nihlathak said: 800 euro türk e mi sattın bu fiyata merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ii satmışsın walla hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Tesekkur ederim, ingiliz bir arkadasa sattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 güneş heryeri parsellemişin be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar