Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusmasi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm ben görmedim sen askere gittiinden beri[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
Haftaya bir düşünün...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
millet cıktı cumartersi akşam piyasaya pazar günü evde yattı
ulan bizde çıktık ama sabah kalkmayıda bildik :) neyse can sağlığı birdaha deneriz şansımızı

Azimliyiz elbet birgün başaracağız :)

[Bu mesaj Ragnar tarafından 05 Nisan 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ankarada böle oluyor buluşmalar genelde. 10 kişi gelicem der 3 kişi gelir. halı saha maçı yapıcaz denir para verilir 2-3 kişi dışında kimseden ses çıkmaz aehhe

neyse hazır havalar ısınıyor. biraz daha ısınsın kral bir buluşma organizasyon ayarlarız.
Mesaj tarihi:
sen askerlik anılarını anlatcaksan herkes gelir(YALAN :P)

yok ama bizim daha önce arada bi buluştuğumuz ortalam 5-6 kişi var bu topictede onlar dışında 4-5 kişi olsa toplansak 10 olsak bunun etkisiyle 5 kişi daha çeksek 15 kişi eder

son gün 10 kişinin ekeceğini hesaplarsak 5 kişi iyi bir buluşma yapabiliriz :)
Mesaj tarihi:
said:
Raid3r, 07 Nisan 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
sen askerlik anılarını anlatcaksan herkes gelir(YALAN :P)

yok ama bizim daha önce arada bi buluştuğumuz ortalam 5-6 kişi var bu topictede onlar dışında 4-5 kişi olsa toplansak 10 olsak bunun etkisiyle 5 kişi daha çeksek 15 kişi eder

son gün 10 kişinin ekeceğini hesaplarsak 5 kişi iyi bir buluşma yapabiliriz :)

Doktor bey bu dedikleriniz gerçektende gerçekmi görebilecekmiyim artık :)[signature][hline]Dragger.Org
Mesaj tarihi:
durun hele 12 sinden sonra tıoplaşacaz alem yapacazz halısaha maçı yapacazz...

*!one babacum to bring them all*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Mesaj tarihi:
vallaha wanderer a sözüm var bi bitsin sınavlar havada düzelsin güzel bi yere pikniğe gitcez ayarlıcam onu o sözüm dışında geçen pazar için demiştim istte olcam diye çok yorgundum. Ancak bi tandaha ayarlayin geliyim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
hmm piknik çok kral olur aslında?!?

harbiden de mangal maç vs kral olur yani rakıları da çekeriz misss :)

istenirse akşam da atamız kendimizi biyere içeriz :)

aslında paintballa bayaa bi kişi gelmişti. nasıl gelmişlerdi bilmiyorum ama hediye fln verirsek gelir belki millet :)
  • Yeni Oluştur...