St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Tarif :: Elmalarıı yıkayıp, dört eşit parçaya bölün. Çekirdekleri çıkarıp, çekirdek yataklarını temizledikten sonra tencereye koyun. Tencereye bir miktar su ve tarçın koyduktan sonra tencerenin kapağını kapatıp orta ateşe oturtun. Elmalar sularını salıp tekrar çekmeye başladıklarında tencereyi ateşten alın. Elmaları tahta bir kaşık yardımıyla bastırarak ezip, süzgeçten geçirin. Elmalara şekeri katın ve tekrar tencereye alıp orta ateşe oturtun. Tahta bir kaşıkla karıştırarak, marmelat kıvamına buluncaya dek kaynatın. Sonra ateşten alın ve soğumaya bırakın. Ilındığında kuru cam kavanozlara boşaltın, soğuduğunda kavanozların kapaklarını kapatıp, serin bir yerde muhafaza edin. ------------------------------------------------------------ 1)Elmaların sularını salıp tekrar çekmeye başlamaları ne demektir? 2)Elmaları süzgeçten geçirdikten sonra tencereye o haliylemi atıp marmelat olmasını bekliyoruz yoksa çok azda olsa su eklicekmiyiz?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 şimdi su koyma meselesini bilmiyorum ama marmelat deneyimlerimden hatırladığım akdarıyla elmalar önce bir miktar sularını dışarı bırakıyorlar ama sonra tekrar çekiyorlar içlerine. neden? bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bu tarıfı kım anlatmıs cok merak ettım valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 tarifin altında lovely yazıyodu.Peki ben farkedebiliyomuyum bu sularını salıp geri çekmelerini bide ikinci sorun ne olacak?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hoop hoppp yavaş olun.. elma turta- tarif filan noluyoz..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ya ama benim azım sulandı şimdi ... E elmamız yok, hatta hiç bişeyimiz yok ve evden çıkmaya üşeniyoruz... Biz forumlarda yemek konularına yasak gelmesinin taraftarıyız arkadaşım ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hiç İ$im Yoqtu Simdi Onla uqra$ııyım...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hadi ama biraz elma marmelatından bişi olmaz değilmi düşünsenize kahvaltıda ..hmmm enfess...Bunun için evden çıkaya değmezmi ama hala elmanın suyunu salması ve elmaları yeniden tencereye koyarken su ekleyip eklemeyeceğimi anlayabilmiş değilim.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Lykastos yardımcı olmak isterdim ama tarifi okumak istemiyorum içim acıo. lol[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Aslında öğrenmenin tek yolu yapmaya çalışmak.Bir kere başarısız olurum.İki kere olurum sonra örenirim.EE kahvaltıya beklerim :)(topluca gelmeyin lem)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 sadece tek birşeye dikkat et surekli karıştır, tencere dibi tutar yanarsa baya zorlanırsın kazicam die. =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 uff çok güzel olcak tarçın kokulu mis gibi marmelat.Site bonepartınmıydı?Çok iyi düşünmüşvalla.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Nisan 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Biz forumlarda yemek konularına yasak gelmesinin taraftarıyız arkadaşım ! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bone ağa sana sesleniyom site seninse bi yardımcı ol yaws *!püfff*[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Site Berk ve BonePART ortak yapımıdır, süperiz dimi biz =) Diab sen tarif eklemeye ne dersin siteye, bak ben de gelecek yıl ihtiyaç duyucam, sonra bonela dürümcü köşelerinde sürünüyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Arkadaşlar nasıl olmuş kıvamı kahvaltıya mis gibi tarçınlı :) ben beğendim hoş biraz kusmuk gibi duruyo ama :) http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/view.html?id=4178975264&url=http%3A%2F%2Fwww.imagestation.com%2Fpicture%2Fsraid110%2Fp5161a9afa265db2c657f7453d7fd4281%2Ff9161a20.jpg&caption=marmelat[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar