balon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arkadaşlar başıbüyük ile maltepeye bağlayan maltepe köprüsüne , sahilden , minibüs yolundan , e-5ten nasıl gidebilirim. çok acil cevap lazım,teşekkürler. arabayla gidicem . bunu cevaplayabilirseniz ben maltepe köprüsünden başıbüyük istikametine doğrıu köprüyü geçince sola dönüşte mehmet salih bal ticaret meslek lisesine gitmek istiyorum . küçükyalı iş merkezine yakın bir yerdeymiş edit: erenköyden gidicem buraya divanın sokağındayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Maltepe köprüsü çok kolay yerde. Sen direk minibüs yolundan gel istersen. Sahilden gelirken de yine minibüs yolundan geçmen gerekecek köprüye çıkmak için ama şimdi anlatırsam çok karışır. Minibüs yolundan gelirken Maltepe'de kocaman Maltepe Camii'ni görüceksin sağında. Yolun karşısında da grandhouse falan var,ortanca bi alışveriş merkezi. Camiinin hemen karşısındaki yola gir,yukarı doğru çık. Başka bir deyişle erenköy tarafından minibüs yolundan gelirken Maltepe Camii'ni görünce sola doğru çık. Dümdüz devam edince köprüye ulaşacaksın. Devamı e5'e ve Başıbüyük'e çıkar. Başıbüyük için dümdüz yolu takip et. Liseyi oradan birine sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bostancıdan ışıkların ordan yukarı e-5 e çıktım .yan yoldan ilerleyip e-5 e çıktım , ordan başıbüyük sapağına sapıp sora sora buldum , teşekkürler rakursi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar