Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Sabah 5te yattim dershane sinavi olcaği için cok yedim sahurdaki tutsun bütün gün ayakta olucam neyse 8.30da kalktim az daha kusuyordum. üff cok kötü lan şimdi soda olsa ne deli içerim buz gibi limonlu fln böyle oyyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gazoz var istermisin yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 soda daya iyi kolada şeker oldugu için insani gene susatiyör böyle yapişior dudaklar fln cok souk deilse soda plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ılac onda daha ıyı cozunup daha hızlı etkı edıyo,kana daha hızlı karısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kırcanmi belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 karıncayı operım belini incitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar