Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the Blame

_ILuVaTaR_

Öne çıkan mesajlar

arkadaşımın vokalistliğini yaptığı grup.

grubun tarzı thrash/heavy metal,demoları yeni geldi sıcak sıcak dinleyip yorum yaparsanız hoş olur :)
rapidshare linki

bu da myspace sayfaları

benim yorumlarıma gelecek olursak baya beğendim ben.hani böyle amatör grup aman falan diye yaklaşılsa da başta(sori :p)baya güzel iş çıkarmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi keşke millet daha çok dinleyip yorum yapsa. Mesela birinin arkadaşı veya birinin kendi kaydı olunca çok az kimse ya da sadece müzikle uğraşanlar sallıyo ama ne biliyim birisi alakasız kimsenin tanımadığı yabancı bi grup için başlık açıp videolarını koyunca millet üşüşüyo. Kardeşim bi dinleyin yorum yapın Türk müziği gelişsin ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
the Blame, 2006 yilinin ortalarinda Can Talaz ve Berca B. Kantarcioglu tarafindan kuruldu. Hemen ardindan gruba Onur Altinay dahil oldu. Birkaç basarisiz gitarist denemesinden sonra aranan kan Onur'un eski grup arkadasi Bahadir Sarp'da bulundu ve gruba katildi. Bir süre tek gitarist olarak devam eden topluluk daha sonra internet ilani sayesinde Oguz Arslan'i buldu ve ritm gitarist boslugu da doldurulmus oldu. Bu kadro ile cover agirlikli birkaç konsere çikan grup ardindan beste çalismalarina basladi. Bu süreç içerisinde vokalist Can Talaz gruptan ayrilma karari aldi ve onun yerini Aykut Özen aldi. Bu kadro ile Saints 'N' Sinners'dan taniyacaginiz Deniz Tuncer prodüktörlügünde kaydedilen demo, grubun ilk kaydidir. Grup çalismalarina ara vermeden devam etmektedir.

Edit : Bu kadro ile Saints 'N' Sinners'dan taniyacaginiz Deniz Tuncer prodüktörlügünde kaydedilen demo, grubun ilk kaydidir. Ve yine şu sıralar Deniz Tuncer prodüktörlüğünde albüm kaydıyla uğraşmaktadırlar.

Grup Üyeleri
Aykut Özen - Vokal
Bahadır Sarp - Solo Gitar & Back Vokal
Onur Altınay - Bas Gitar
Oğuz Arslan - Ritm Gitar
Berca B. Kantarcıoğlu - Davul

Grubun 2008 çıkışlı demosu:

the Blame - 2008 Demo
1 - Intro
2 - Colour Blind
3 - The Last Journey
4 - Guiding Light
5 - Another Stolen Life
6 - Sacred Souls

http://www.myspace.com/theblameturkey
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sekrıd souls uo daki loncamızın adı aykut özende işsiz bi arkadaşım severiz dı bleymi dinleriz evet ama bu topici burda görünce şaşırdım evet =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...