_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arkadaşımın vokalistliğini yaptığı grup. grubun tarzı thrash/heavy metal,demoları yeni geldi sıcak sıcak dinleyip yorum yaparsanız hoş olur :) rapidshare linki bu da myspace sayfaları benim yorumlarıma gelecek olursak baya beğendim ben.hani böyle amatör grup aman falan diye yaklaşılsa da başta(sori :p)baya güzel iş çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ahah inanmam. Grubun basçı ve davulcusu da benim arkadaşımdır. Bugün release eylediler demolarını. Ben de kendi çapımda yorum belirtmiştim kendilerine hehe. Sağlam bir demo olmuş bu arada, dinleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çok beğendim ben ilk kısımdaki bazı şeyler dışında başarılar dilerim iletirseniz tutar bence. iyi bir reklam kampanyası lazım nette flm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 feysbuk grubu var ne güzel reklam işte :p aha burada elbet uğraşıyolardır bir şekilde reklam-tanıtım falan.ben de biraz yardımcı olayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Beğendim ben dinlediğim şarkıları albüm çıksa almayı düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi keşke millet daha çok dinleyip yorum yapsa. Mesela birinin arkadaşı veya birinin kendi kaydı olunca çok az kimse ya da sadece müzikle uğraşanlar sallıyo ama ne biliyim birisi alakasız kimsenin tanımadığı yabancı bi grup için başlık açıp videolarını koyunca millet üşüşüyo. Kardeşim bi dinleyin yorum yapın Türk müziği gelişsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 the Blame, 2006 yilinin ortalarinda Can Talaz ve Berca B. Kantarcioglu tarafindan kuruldu. Hemen ardindan gruba Onur Altinay dahil oldu. Birkaç basarisiz gitarist denemesinden sonra aranan kan Onur'un eski grup arkadasi Bahadir Sarp'da bulundu ve gruba katildi. Bir süre tek gitarist olarak devam eden topluluk daha sonra internet ilani sayesinde Oguz Arslan'i buldu ve ritm gitarist boslugu da doldurulmus oldu. Bu kadro ile cover agirlikli birkaç konsere çikan grup ardindan beste çalismalarina basladi. Bu süreç içerisinde vokalist Can Talaz gruptan ayrilma karari aldi ve onun yerini Aykut Özen aldi. Bu kadro ile Saints 'N' Sinners'dan taniyacaginiz Deniz Tuncer prodüktörlügünde kaydedilen demo, grubun ilk kaydidir. Grup çalismalarina ara vermeden devam etmektedir. Edit : Bu kadro ile Saints 'N' Sinners'dan taniyacaginiz Deniz Tuncer prodüktörlügünde kaydedilen demo, grubun ilk kaydidir. Ve yine şu sıralar Deniz Tuncer prodüktörlüğünde albüm kaydıyla uğraşmaktadırlar. Grup Üyeleri Aykut Özen - Vokal Bahadır Sarp - Solo Gitar & Back Vokal Onur Altınay - Bas Gitar Oğuz Arslan - Ritm Gitar Berca B. Kantarcıoğlu - Davul Grubun 2008 çıkışlı demosu: the Blame - 2008 Demo 1 - Intro 2 - Colour Blind 3 - The Last Journey 4 - Guiding Light 5 - Another Stolen Life 6 - Sacred Souls http://www.myspace.com/theblameturkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aha grup üyesi mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Sekrıd souls uo daki loncamızın adı aykut özende işsiz bi arkadaşım severiz dı bleymi dinleriz evet ama bu topici burda görünce şaşırdım evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar