Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 US serverlarinda Preview Weekend + a girmek istiyorsaniz.. username: guclukazan1 password: paticik Lutfen kisi basi 5 saat civari kalin oyunda, girmek isteyen bir suru arkadasimiz var burda. ps: Lutfen oyuna girmeden once OM atin ki saat kacta girdiginizi biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yahu orada sabahin 4 u.... kusura bakmayin, kim once uyanirsa veya hala uyaniksa ilk girer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eu open beta clienti ile giremioruz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lalu 3 hafta önce bana verecektin sözde weekend için :D artık gerek kalmadı tabii o başka. sadece hatırlatayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Nasi bişi bu ben anlamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 boşver salla :D sen pazar günü avrupa betaya girmiyecekmisin ? o zaman sorun yok :D avrupa beta içi key i olmayanlara verebilirim bir düzüne var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 özel mesajdan atsana bi tanecik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar