vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mavi Sakal - Iki Yol Korkma bebegim, hepsinin sonu ayni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Savatage I believe in nothing never really had to in regards to your life rumors that are not true who's defending evil surely never I who would be the witness should you Chance to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Nevermore into a strange new world, into the after all your tears might find you've fallen too far take another look, take another ride can't we make them leave the hate behind and I still Believe in Nothing will we ever see the shape of tomorrow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Porcupine Tree - Trains Always the summers are slipping away Find me a way for making it stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Dhafer Youssef - Man of wool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Early Day Miners-Silent Tents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Pinhani - Zaman Beklemez kalk , geç karşıma , aç gönlünü , dön gel yavaşça ben sensiz yanan bir ateştim , söndüm zamanla bir düşman gibi gel üstüme , özletme kendini sen bir dost gibi , kardeş gibi özlenen sevgili sabrı öğütler zaman , oysa odur durmayan ben beklerim de zaman beklemez ki beni iyisi mi sen kalk , geç karşıma , aç gönlünü , dön gel yavaşça ben sensiz yanan bir ateştim , söndüm zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 posionblack - love controlled despair im in love controlled diiezzpeaağa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aphex Twins- Eleckro Synth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Toto - Rosanna Not quite a year since she went away, rosanna yeah Now shes gone and I have to say Meet you all the way, meet you all the way, rosanna yeah MEET YOU ALL THE WAY DIDIDIIDIMMM MEEET YOU ALL THE WAAAY ROSANNAA YEAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Gary Moore - Still Got the Blues konsere gidemememin serefine gelsin. =( oof canli dinlemek vardi, lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Anaal Nathrakh-Timewave Zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Röyksopp - You Don't Have A Clue But you don't have a clue, this party hasn't ended yet Not for me and you, now you're just pretending You're hiding from yourself, Yes you are, yes you are Like golden rays of sun in the cloud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Fatih Erkoc - Vefasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ahahah, noice =P Shakedown - At night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Kiss - Hotten Than Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sia - breathe me ne guzeldir sesin yahu Help, I have done it again I have been here many times before Hurt myself again today And the worst part is there's no one else to blame Be my friend Hold me, wrap me up Unfold me, I am small and needy Warm me up and breathe me Ouch, I have lost myself again Lost myself and I am nowhere to be found Yeah, I think I might break Lost myself again and I feel unsafe Be my friend Hold me, wrap me up Unfold me, I am small and needy Warm me up and breathe me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bi guzel ses daha ozman within temptation - forgiven Couldn’t save you from the start Love you so it hurts my soul Can you forgive me for trying again? Your silence makes me hold my breath All the time has passed you by For so long, I’ve tried to shield you from the world You couldn’t face the freedom on your own Here I am Left in silence You gave up the fight You left me behind All that stands forgiven You’ll always be mine I know deep inside All that stands forgiven Watched the clouds drifting away Still the sun can’t warm my face I know it was destined to go wrong You were looking for the great escape To chase your demons away For so long, I’ve tried to shield you from the world You couldn’t face the freedom on your own Here I am Left in silence You gave up the fight You left me behind All that stands forgiven You’ll always be mine I know deep inside All that stands forgiven I’ve been so lost since you’ve gone Why not me before you? Why did fate deceive me? Everything turned out so wrong Why did you leave me in silence? You gave up the fight You left me behind All that stands forgiven You’ll always be mine I know deep inside All that stands forgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gary Moore - Walking by Myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gary Moore - Empty Rooms of anan ya. konsere tek basima gitmeye raziydim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Garbage - Only Happy When It Rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Lhasa - Rising Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ouzumun tavsiyesi, rep verdim, paylastimÖztürk - Aldırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 A Fine Frenzy - Almost Lover harika sesi varmis sarki biraz kiz sarkisi ama iste sevgiliye veda falan klip de cok hos legbraya tesekkur ettim burdan, guzel tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Laura Pausini & James Blunt - Primavera in Anticipo (It Is My Song) italyanca sarkilari seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar