dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Tesla - Heaven Nine Eleven As the world crashes down Heavens looking better everyday As the sky turns the ground There's got to be another way Is our god looking down And does it feel every body's pain As the world crashes down Heavens looking better every day
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Tesla - Miles Away All eyes on the stage, all the glitter and glow Move to the rhythm, wile striking a pose Music and melody, and words to a poem You think that you know me, you're not even close The pages have burned but they're written in stone Now, what will become of us, nobody knows And the wheel keeps on turning, I rise and I fall And I try to get back, but I'm lost in it all And I look all around, and I see that it's gone You're miles away, miles away Yeah, you're miles away, yeah, you're miles away Miles away, yeah, you're miles away gece gece sardi album cok fena.
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 The Black Dahlia Murder-Everything Went Black
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 deadboys - search and destroy bi punk şarkısı bu kadar güzel olur mu be. onlarca kavırı var, hepsini dinliyorum. rhcp ve emanuel kavırlarını tavsiye ederim. (şarkının asıl sahibi iggy pop & the stooges bu arada)
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 telepopmusic-into everything Open your world into everything Subtle ripples forming closer Touching me, I can’t escape Foolishly I think I’m stronger Then a kiss, now it’s too late Fully ripened I am falling Into your hands For you to taste I’m like a child, my eyes are open Ambushed by your pretty face Is it possible to love you Or will this soon be washed away By a single drop of water In the desert I will lay
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Lizz Wright - This is [Live] http://www.youtube.com/watch?v=yWl46dvFn-Q
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 fikret kızılok - gecenin üçünde
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Jay Jay Johanson - So Tell The Girls That I Am Back In Town
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Between the Buried and Me-Ants of the Sky
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Cem Adrian - Sessizce hala saklı bir yerde o görmediklerin o bilmediklerin, içimdeki acılar... hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin, hiç sezmediklerin, içimdeki aşk... geçmişi hatırlatır... hatırlatır bu yağmurlar... bu yağmurlarda kaybetmiştim seni. ve karanlığı hatırlatır... hatırlatır bu rüzgarlar... bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni. ve şimdi sokaklar... sokaklar yalnızlığa çıkar... yıldızlar gökyüzüne... gece olunca bişeyler çöker yeryüzüne soğuk ıssız sessizce... neden hep pencerede bekleyince daha çabuk gelir sanır o bekleyenler... neden o kaldırımlarda yüzlerini göremediğim insanlardan biri sanırım seni sen bilmezsin... bilmezsin nasıl olur insan nasıl olur aysız gece yalnızken... üşüdüğünü sanırsın aniden, ağladığını duyarsın birinin içinde hıçkırarak sessizce.. ellerin... ellerin... ellerin cennetimdi benim... gözbebeklerinde kendimi görmek istedim... istedim bir sabah... güneş doğarken güneşe gülümsemek, güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya... kapkaranlık bir gecede saçların ellerimde, ay ışığının ışığı yansırken kirpiklerinden yüzüme... sabaha kadar yanında uyumak isterdim bir gece... sessizce...
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Cem Adrian Yagmur Korkmuyorum artık senden gece korkmuyorum hiç karanlık üzerime gel istersen sar beni ben kaçıp gitmem korkmuyorum artık senden yalnızlık korkmuyorum hiç korkmuyorum yüreğime vur vur istersen kalmadı hiç kaçıp gitmem sokaklarda yanımda dolaşan yağmur geceleri başucumda duran yağmur avucumda ellerin yerine yağmur vur yüzüme vur yüzüme saçlarımda nefesin yerine yağmur dudağımda dudağın yerine yağmur gökyüzünden çaresizliğimi yağmur vur yüzüme hadi vur yüzüme korkmuyorum artık senden gece korkmuyorum hiç karanlık üzerime gel istersen sar beni ben kaçıp gitmem. korkmuyorum artık senden yalnızlık korkmuyorum hiç korkmuyorum yüreğime vur vur istersen kalmadı hiç kaçıp gitmem sokaklarda yanımda dolaşan yağmur geceleri başucumda duran yağmur avucumda ellerin yerine yağmur vur yüzüme vur yüzüme saçlarımda nefesin yerine yağmur dudağımda dudağın yerine yağmur gökyüzünden çaresizliğimi yağmur vur yüzüme hadi vur yüzüme daha hızlı yağmur yağ hadi yağmur ağlar gibi yağmur vur yüzüme vur yüzüme yağ hadi yağmur çok üzgünüm çok üzgünüm çok üzdüm yağmur kaybedecek neyim kaldı bu defa ne kaldı yağmur vur yüzüme hadi vur yüzüme yağmur…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bad Company - Movin' On Mmmm, and I'm movin' on, movin' on from town to town, Movin' on, baby, yeah I'm never touchin' the ground. *I put on my buffalo boots and redneck hat*
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Lush and Jarvis Cocker - Ciao Together: I've been so happy since I walked away I never thought that I could Feel as great as I do today Cos you were nothing but a big mistake And life is wonderful, now that I'm rid of you Jarvis: Oh I must've been crazy to have stayed with you I can't believe I thought I was in love with you But now the scales have fallen I can really see And I say go to hell, cos that's where you took me Miki: Well, I've felt better since I slammed that door You always cramped my style, I never noticed before It's been a non-stop party since I flew the coop I can't believe I fell for such a loser like you Jarvis: And is it any wonder that I felt so blue When I was always having to put up with you Miki: Oh, here we go again, just lay the blame on me Don't say another word, cos sweetheart, you're history Jarvis: I bet you're alone every minute and you're sitting in the kitchen eating meager meals with the curtains closed. Come on ??? I don't give a damn, anyway. Miki: I know that you miss me really, bet you wish that you still had me You'll never find someone like me but I've got no regrets at all Jarvis: Cos I've met this girl and she's so good to me She's really beautiful, fantastic company Oh, when I'm with her I realise what love can be Cos she's fifty times the person you will ever be Miki: Good luck, mister, do you think I care? Since you've been gone the offers have been everywhere I've got a million guys just lining up for me I've turned a corner, boy, my life is ecstasy Together: Well, I've been in heaven since I walked away I never thought that I could feel as great as I do today Cos you were nothing but a waste of space And life is wonderful, now that I'm over you
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 eric clapton - cocaine she don't lie, she don't lie, she don't lie; cocaine..
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Colbie Caillat - The Little Things [Live] http://www.youtube.com/watch?v=OL1tMpVnVNs allam negzel ses veriyorsun kadın kısmısına!
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Gabriella Cilmi - Sweet About Me [live] http://www.youtube.com/watch?v=HHsMeOhMZZc bayağı sweet bence. sadece amy'nin aklı başında olanı olarak kalmaz umarız
Öne çıkan mesajlar