dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ne zaman ki cümleleri devrik baslarsın kurmaya o zamandır askın kokusunu icine cektigini farketmen. ne zaman ki yüzündeki gülümseme hüzün tutmaya baslar o zamandır olgunlasmanın kapılarını aralaman. ne zaman ki bildiklerin sandıklarına dönüsür o zamandir kendini gecmisin sandıklarına saklaman. gecmisle gelecek carpıstıgında bir simsek cakar yeryüzünde ben olusurum, sen oluşursun. simseklerin ısıltısında ortaya yasam cıkar gökgürültüsüne asmadan kulaklarımızı yasar gideriz
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hoş olmuş,beğendim. Sade cümleler kullanmışsın, bu tarz yazanlarda genelde hep etkilemeye çalışan zorlama kelimeler oluyor,farkında olmuyorlar ama seninkinde hiç göze batan birşey yok, oturmuş yani. Devamını bekliyoruz :)
dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 cok tesekkur ederim. ozellikle rakursi neden begendigini de soylemen yardımcı oldu. ben de bekliyorum devamını kendiimden
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kullandığın kelimelerden daha öte, en göze batan şey içeriğindeki kurgu. kıtalar arasında bir bağın olmaması her zaman için öldürür şiirini, aklında olsun :)
Öne çıkan mesajlar