dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ne zaman ki cümleleri devrik baslarsın kurmaya o zamandır askın kokusunu icine cektigini farketmen. ne zaman ki yüzündeki gülümseme hüzün tutmaya baslar o zamandır olgunlasmanın kapılarını aralaman. ne zaman ki bildiklerin sandıklarına dönüsür o zamandir kendini gecmisin sandıklarına saklaman. gecmisle gelecek carpıstıgında bir simsek cakar yeryüzünde ben olusurum, sen oluşursun. simseklerin ısıltısında ortaya yasam cıkar gökgürültüsüne asmadan kulaklarımızı yasar gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hoş olmuş,beğendim. Sade cümleler kullanmışsın, bu tarz yazanlarda genelde hep etkilemeye çalışan zorlama kelimeler oluyor,farkında olmuyorlar ama seninkinde hiç göze batan birşey yok, oturmuş yani. Devamını bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 çok değil az değil fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 cok tesekkur ederim. ozellikle rakursi neden begendigini de soylemen yardımcı oldu. ben de bekliyorum devamını kendiimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kullandığın kelimelerden daha öte, en göze batan şey içeriğindeki kurgu. kıtalar arasında bir bağın olmaması her zaman için öldürür şiirini, aklında olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Küçük ibo türküsü gibi sanki :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar