Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bugun kablonet teknik servisi saolsun router i cikartip kablonet modemi direk makineye bagladik. bunu yaptiktan sonra eski haline getirmeye calisirken router ip almamaya basladi. ne yaparsam yapayim yemior :/ bi fikri olan varmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Routerinde Nat özelliği açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bilmiorum onu suanda hicbir ayar degistirmedim router da. sadece kablonet kablosunu router dan cikartip makineye taktim o kadar ilginc gelio boyle bi sorun olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 neyse hallettim kabloneti arayip sistemden reset attirarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar