kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 oyun çok paspal geldi bana ya oynamaktansa diabloyu baştan bitiririm daha iyi en iyisi sileyim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 battlemage çok ezik olmus oynanmıyo.Fighter karakterler çk güçlü.Mesela gladiator ile 1 saatte porto vallum un yarısına kadar geldim. BattlemAge ile 1 saatte anca porto valluym yolunun yarısına gelebildim... abuse[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 battle mage 'im ile haritanin isteninen yerine hiç kılıç kullanmadan giderim gelirim üstüne bide bolbol mentor potion içer level eklerim (ayni anda 25-30 kişi öldürebiliorum da :) )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Abi gladiator ezer bence diablodaki barbar gibin olmu$ mubarek $u anda elimde two-handed var sword lore abandım ve 150-200 arası vuruyor her kılıc darbesi bel kırma vs. vs. leri saymicam (:[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 battle mage de diablodaki sorcerer olmuş .... ring of ice ile snde 235 dmg vuruyorum 25sn boyunca çevremdeki alana ve içindeki herkeze :) ayrica mage combolari aşmiş oluyo[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya nereye ya , ice shard dandik , hadi light storm ok iyide oda bazen afallıo , fireball desen hayvan gibi regen time , bence çok zor işi magelerin.[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ranged adamlara napıyon ? ring of ice etkilemeyenlere[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Crack isteyen kişilere bi öneri. Mega Games Forumunda okuduğuma göre, cd'leri iso olarak hdd'ye atmış adamlar. Daemon Tools v3.46, CD prot'un pas geçmesini sağlıyormuş sanırım. İki cd'yi de hdd'ye attıktan sonra, çalıştırınca (crack'leri uygulamadan) çalışıyor diyorlar. 1.5 update'i yaptıktan sonra bu şekilde çalışma olasılığı var. Ben şu an hdd'ye atma aşamasındayım, sonucu bildiririm. (NOT: Du'blade olayı ilk versiyonda yok gibi. 1.5'te biraz daha düzeltmişler diye duydum. Dark Elf'ler biraz daha rahatlamış sanırım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Abi gladiator diyorum ben (:[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sonuç: Çalıştı. Şimdi yaptıklarımı söyleyeyim, baştan, düzgün bir şekilde. 1) Daemon Tools v3.46 yükledim. 2) DT'de Emulation'ın altında RMPS seçeneğini seçtim (tick'li halde) (tray icon'da DT'nin simgesi yeşil oldu.) 3) CD1 ve CD2'yi bilgisayara yükledim. 4) CD1'i çift tıklayarak çalıştırdım. 5) "Official Sacred Website"a tıkladım. 6) Site açılırken, "Play"e bastım, tekrar CD verification'a başladı ancak geçip oyuna girdi. Neden "Official..."a tıkladığımı sormayın, bilmiyorum. Sanırım korumasında bir sorun var ve bu şekilde bir bug kullanabiliyoruz. Bunlar Mega Game Forums'da açıklanmıştı, oradan öğrenip denedim. İyi eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Evet arkadaşlar bana battle mage de nasıl level 9 ken 200 damage verdiğinizi söyleyebilirmisiniz?. ben ilk baştao combo veren runeları anlamamıştım. satmıştım. yeniden bulabilirmiyim? ben hala fireball kullanıyorum ve 40 damage filanveriyo sanırım. at üzerindeyken birbirine birleştirilmiş combolar oluyo hani 2000 gp ye birleştiriyonuz onlar at üzerinde kullanılmıyo? hangi skill ile kullanıyonuz en çok? ben spear mı kullanayım, battle mage staff mı yoksa sword mu? sword en iyi damage veriyo ama.[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bi de hangisi zor silver dimi?[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Gold oynayın en iyisi.İlk gelen adamın hakkı 15000 :) tabi en az level 50-60 olmanız lazım.Yada battle fog skill i olan bi dark elf.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 1) Gold En zoru mu? 2) Gold açmak için import expor falan filan biraz açarmısınız bu işi. 3) Ben 1.5 ingilizce yamasını indirdim. Yama sizin kurulu olan versiyonunuzla uyuşmuyor diyor. Nasıl iştir bu? hadi dil farklı olsa tamam dicem ama aynı dl. ikisi de ingilizce. 4) Yukarıdaki soruların da cevabı pls :D[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 platinium en iyisi[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 platinium en zoru pardon ![signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady_Arwen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Level 32 Gladyatorum Hill Giantlardan devasa clublar buldum level 29 istiyordu neyse level 29 olduktan sonra itemi kullanamıyor karakter yani bu clubları gladyator kullanmassa kim kullancak...Bide dual skilli statsta verdıgı damageı vurmuyor onun yerıne two handed sword veya axe kasın daha manyak damageler verırsınız fıst of godla...Oyun bıtırdıkten sonra bırdaha oynatmıyor dıablo gene galip geldi hadi cumleten eyvallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady_Arwen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Arkadaslar uzulerek soyluyorumki fist of god diye bi skill var sırf onu kullanıyorsun toplu koyuyor damageıde manyak yanı dıger skıllerı at cope gıtsın bu kadar mantıksız bı skıll dengesı sırf gorsel eglence ıcın dıgerlerını kullanabılırsın tabı charındakı skıll koyma yerlerı yeterse :) olmamıs Ascaron olmamıs cok calısmanız lazım bi Diablo olmak cok zor nerde o skill tree sistemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 en azından her charın skilleri birbirinin aynı degil[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 o fist of god a$mı$ zaten[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 arkadaslar herkes 3 tane herhangı rune(oyunda cıkan skıll ogreten tek karelık kagıtlar) 1 adet random kendınız ıcın 4 tane den de sectıgınız kendı char ınızın skıll ını verdıgını ve bu olayın mage amcalar (Combo yaptırdıgımız) tarafından yapıldıgını bılıyoruz dımı ... (su skıll ı nasıl bulcaz bunu nasıl bulcaz tarzında bısıler gordum sanırım) ... battlemage oynuyom ben rıng of ıce + meteor + fıreball gayet yeterlı ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 level 5 buçuk dark elf im :) dual wield takılıyorum combo olayını yeni öğrendim 4 lü combo yaptım ama henüz test edemedim 128 saniyede doluyor hahah :D benim sormak istediğim bu dual wield ı aldım ben her silah tipiyle oluo mu bu şu an dark elf in fist bladelerinden kullanıyorum da kılıçla falan oluyor mu ?[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sensiz olmazdı oyun zaten arcane, sen geldin kadro tamamlandı :) hadi abaza gibi oynada bizi aydınlat :) bende fire magician başladım.Fire spiral bayagı iyi diyorlar.[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 valla ben oyunun silah sistemini hiç sevmedim tam oyunu bırakıyordum ki at aldım ve ulaşım kolaylaştı bir anda oyun çok zevkli olmaya başladı harita acaip büyük, güzel bir olay oyunun 2d emeğine acaip saygı duydum eşek kadar yer gezdim %2 bile değil kimbilir daha neler vardır.. çok ilginç bir oyun[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 arcane ... oyun 3d .. .adamlar belli etmemek için bayaa kasmişlar :) ayrica biraz dayan silahlar ilerde düzhünleşio birde dragon falan var oyunda güzel güzel ( 4 yane kestim şimdi dek :) )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar