MADBOY Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 12 level gladiatör var acaip iyi donattım hep alt-questleri yapıyorum ki para ve exp gelsin :) ara sıra orc avına çıkıyorum[signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net -FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan _HG_ Hellguards Call of Duty Clan J.t.A Join the Army Battlefield Clan [LD] Line destroyer HALO Clan TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan UnF Unreality Fighters UT Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 level 20 dark elfim var. skill olarak agility,dual wielding,blade combat. attr. olarak 3str 1 regeneration veya dexterity. böyle yaptım daha bi kere ölmedim,hiçbiyerde de zorlanmadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bn alıp oynupm yrn multı var mı peke[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bu arada sıkça savelerinizi yedekleseniz iyi olur,çünkü oyun sıkça save dosyalarını bozuyor.ben yandım siz yanmayın bari.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yaw bır allahın kulu bana FLOORS.PAK adlı dosyayı yollıyamazmı yalvarıyorum artık[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peja Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 mailin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 dalga gecıyon dımı ... 132 MB lık dosyayı adamın maıl ıne mı atacan ?[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 dark elf oynuyorum. az önce ilk dragonu öldürdüm :)[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 vampiress gayet iyi bir char, özellikle bloodlust yüksek lvlsa, bu gün alıp 1-2 saat baktım lvl 6 da vampire formunda 200 dmg vuruyor eğer hard h,t yaparsanız 280 i görüyorsunuz yannız bloodlust olmak için biraz adam dövmek şart, tek kusur vampire formuna geçmeden önce ezik bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 dark elf actım ama battle mage'e mi donsem diorum ? Dark elf coooook kolay $u anda lvl 12 flm oldu hep alt questleri yaptım bana fog of war foe'si erken cıktı bayaa onu atıyorum sis yuzunden kimse bi$i yapamıyo pat pat olduruyorum ben para amaclı kastım ve blade combat ile disarming e abandım sadece .. Disarming %12 $u anda ve acaip zengin yapıyo sizi 200k para oldu bende (: ... Ama gonlum battlemage'den yana bu arada bir arkada$ buyuleri sormu$ ta "1,2,3,4,5" silahları secer "6,7,8,9" buyuleri secer .. Soyliim dedim[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben battlemage yım battlemage olmak çok zor ama Bi Lighting Storm yapıyorum 5 tane düşman 105 damage yiyo çok ho$ ! Şu an PORTO rico ya geldim aşagı dogru gidiom lvl 9um.[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nikomedon Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 24lvl darkelf'im var sırf 4 lvl i 2. bölümdeki su isteyen yaralı askere su götürebilmek için şişe yada benzeri birşey aramakla yaptım. bi elimde du'blade bi elimde sağlam bi iron sabre yardırıyorum ortamda.. bu arada şu su götürme işini çözen varsa bi sölesin... bi forumdan bir tüyo aldım eve gidince denicem bakalım olcakmı " tuşuna basıp wasser yazıyormuşsun şişe yada su mu ne geliyorumuş. denicem bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 arkadaşlar benm crack malesef çalışmamakta o nedenle cracki bulabileceğim bir yer veyahut e mailıma cracki gönderebilecek biri varsa [email protected] saolun...[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 multi yapabilir miyiz bunu oynayalim hep beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bende onu soracaktım mp oynanabilir mi ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben oynamaya başladım çok zevkli geldi..direk ata bindim güzel bi özellik olmuş bnce..ama sanki bnde adamlar fazla hızlı koşmuolar gibi yoksa koşuş hızı herkeste aynı mı? yani diabloda çok daha hızlı koşuoduk[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben ata binmem ! Erkek Mage yürüyerek takılır lan ! At adamı bozar.Hem atta galiba spellcasting time uzuyor , silah kullanma hızı artıyor.Yani warriorlar için.Yürürken daha hızlı büyü atılıyo galiba ?[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bana oyun çok kötü geldi ya ? vampireless mi ne öle bi char aldım ama paso sopa yiyor .. daha bi mage çıktı zaten çat çut büyü falan atmaya başladı.. diablo nun yanından bile geçmez bu oyun..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yaw bana bir çare v1.0 crackini çektim cddeki çalışmadığı için base.dll de dahil olmak üzere kopyaladım klasöre ama oyun açılırken error veryor ve oyun tam açılınca ekran karararak kapanıyor...[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 base.dll degıl fmod.dll yı kopyalayacaksın ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Vampire Hunter D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 şöyleki dediğin gibi alman cracki (netten çektiğim) ve normal cd deki fmod.dll dosyalarını kopyaladım oyun error vermeden açıldı ama bu sefer yine oyun açılınca ekran kararıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: theKingpin, 29 Mart 2004 23:24 tarihinde demiş ki: bana oyun çok kötü geldi ya ? vampireless mi ne öle bi char aldım ama paso sopa yiyor .. daha bi mage çıktı zaten çat çut büyü falan atmaya başladı.. diablo nun yanından bile geçmez bu oyun.. kingpin oyun guzel olmasına guzel de bence de vampiress dandiq ba$ka karakterleri dene ho$una gidecegine eminim ...[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 multiplayer oluyor mu bu oyun deneyelim arkadaşlar ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 lvl 10 oldu battle mage 145 x 7 = 900 potential damage koyabiliyo :) 2 saniyede[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ben dark elf aldım ama oda paspal geldi .. battle mage mi alsak yav .. oyun paspal ama :) ciddi söylüyorum diablo nun yanına yaklaşmaz bırak yanından geçmeyi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar