Cantona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bu akşam 21.00de Golden League var, Ntv Spor naklen yayınlayacak. Saat 21.45de de 100 metre yarışı başlayacak. Yarışta Asafa Powell ve Usain Bolt var. Ben yeni bir Dünya Rekoru bekliyorum ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ntv sporda mı yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 9.77 kosmus usain bolt ve kazanmis. yavasmis bu kez :P yarisin videosu falan cikti mi hemen? izleyemedim de edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bana kalırsa bolt, kolay kolay kıramayacak rekorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 son dakkalarda salmadi mi bu kez? olimpiyatlarda kirabilecegini gosterdi bence son metreleri yuruyerek :P edit: zemin de islakmis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 son 10 metrede almış yarışı. öyle yazıyordu. demek ki zorlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar