Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 adamların motosiklet süren yağız delikanlı şeklinde 2 posterleri var dükkanlarının önünde, lütfen.
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Cons said: sürat kargo yeşil sermaye bu arada ahah. qft fetoforce işte, dershanelerine yurtlarına bunla gönderiyor malı. normal insanlar için kurulmamış bi şirket. yurtiçi ftw.
0ne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Duyanınız varmı bilmiyorum da TNT kargo iyi.En azından sorunsuz bi şekilde işlerimi halledebiliyorum.
Plabla Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 0ne said: Duyanınız varmı bilmiyorum da TNT kargo iyi.En azından sorunsuz bi şekilde işlerimi halledebiliyorum. o ne ya bana öyle bi kargodan paket gelcek patlar diye açmam lan :D
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ginaly said: reşadiye nakliyat'tan şaşmıycan. (tu)
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 0ne said: Duyanınız varmı bilmiyorum da TNT kargo iyi.En azından sorunsuz bi şekilde işlerimi halledebiliyorum. tnt, lojistiği kapsıyan hertürlü olayda zaten numberone bi kuruluş.
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fede said: ginaly said: reşadiye nakliyat'tan şaşmıycan. (tu) ahah görmemişim bunu... şaşmayacan tabii reşadiye nakliyattan kamyonlarının karşısına sıçma pozisyonunda çökmüş şöförlerden samimiyet akıyor zaten, güvenilmeyecek gibi deil.
Öne çıkan mesajlar