Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 adamların motosiklet süren yağız delikanlı şeklinde 2 posterleri var dükkanlarının önünde, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sürat kargo ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Cons said: sürat kargo yeşil sermaye bu arada ahah. qft fetoforce işte, dershanelerine yurtlarına bunla gönderiyor malı. normal insanlar için kurulmamış bi şirket. yurtiçi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Duyanınız varmı bilmiyorum da TNT kargo iyi.En azından sorunsuz bi şekilde işlerimi halledebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 patlar o teslimat dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 0ne said: Duyanınız varmı bilmiyorum da TNT kargo iyi.En azından sorunsuz bi şekilde işlerimi halledebiliyorum. o ne ya bana öyle bi kargodan paket gelcek patlar diye açmam lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ginaly said: reşadiye nakliyat'tan şaşmıycan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 0ne said: Duyanınız varmı bilmiyorum da TNT kargo iyi.En azından sorunsuz bi şekilde işlerimi halledebiliyorum. tnt, lojistiği kapsıyan hertürlü olayda zaten numberone bi kuruluş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 For more information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fede said: ginaly said: reşadiye nakliyat'tan şaşmıycan. (tu) ahah görmemişim bunu... şaşmayacan tabii reşadiye nakliyattan kamyonlarının karşısına sıçma pozisyonunda çökmüş şöförlerden samimiyet akıyor zaten, güvenilmeyecek gibi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar