Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Daoc account!50 infil/50 Scout

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Scoutu bilmemde infilin parasının yarısı benim lem gutup ayusu ona gore du bizim arkadası goremedim sen fiyat belirile kafanda bi arayol bulursak ayarlarız yoksa sen cıplak ayak kosmaya devam :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
BAyırda savasamayan infile para mı verilir bre :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
Gobegi kapıya sıkısan infilede para verilmez ben soliim de[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
ben scout charindaki armor ve bowlara talibim... Bi fiyat soylermisin lutfen...[signature][hline]Daoc: LvL 45 Scout ''Gilth''
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
said:
Moss, 29 Mart 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
Gobegi kapıya sıkısan infilede para verilmez ben soliim de

huehu ee göbekliyiz biraz olcak o kadar:)lan harbi weriyodum orda cani ne göbek warmis lan bizde de:)
Mesaj tarihi:
said:
Gilth, 29 Mart 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
ben scout charindaki armor ve bowlara talibim... Bi fiyat soylermisin lutfen...

anca beraber kanca beraber, cibil satamam charlari
alan direkt baslasin ugrasmasin bida setle metle
Mesaj tarihi:
iyi o zaman bana epic setini hediye etsene o zaman :P[signature][hline]Daoc: LvL 45 Scout ''Gilth''
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
bi fiyat sole merak ettim fiyati :)[signature][hline]Daoc: LvL 45 Scout ''Gilth''
Mesaj tarihi:
Bide alan kisiye benim yada impop gibi bi partner vermelisin yoksa soloda bi poh yiyemez o char :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
Ehehe GimpestVakten olm bu balii ahah infille olunce scoutla gelio onlada dop edilor :)

Ama sıfırdan baslamak yerine bole bi acc almak bence mantıklı hayır 50 olmak proble deil artık muhim olan rp ayrıca toa active ben sıfırdan baslıyacak olsam alırım[olm bu kadar ovdum %20 sini alırım paranın :)][signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
Hadi ya :)
Bu arada dalip kactığını sanmıyorum o dd ler iyi koyuyodu :)
ama iy savaştı ama ss yarım çıkmış bi kaç tane daha yollasana arşivliyim.

[Bu mesaj Romario tarafından 05 Nisan 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Romario tarafından 05 Nisan 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya bu arada nedir bu hiblerin kendi iclerinde RR den cektikleri yarappim kafayi yicem herifler sanki serveri sahiplendi nere gitsem rr campi var bide gecen gun Brimwolf Demezmi irc de sizin grup radar kullanıyor işte gelip bizi leech ediyorsunuz fln fln ...[signature][hline]
And İntroducing PekeDeks
Nolmuş 89'luysam!!!
Eeee Ne Alaka?
Kel Alaka
PUHAHHAHAHAHAH!!!
:yapma: :yapma: :yapma:

Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?!
Mesaj tarihi:
Tüh ya seriyal kardesimin yaninda olsaymisim keske :)
O zaaan görürdünüz serverin kralı kim :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
  • Yeni Oluştur...