Volfied Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Evet, yeni stiki topic açayım dedim bu geldi aklıma. Şimdi yapacağınız şey buraya yakın gelecekte olacak olan konserleri tarihleri ve mümkünse yerleri ile post lamak. Ve moderatörler olarak biz de mesajlarınızdaki bilgiyi bu mesaja ekleyip listeyi güncel tutmaya çalışacağız. Ve evet kendi ya da arkadaşlarınızın amatör gruplarının konserlerini de yazabilirsiniz. 2003 dendiğine göre 2003 yılında olacak konserleri yazabilirsiniz. Fakat lütfen doğruluğundan emin olduklarınızı yazın. 2003 Konser Listesi- 12 Temmuz 2003 Istanbul Açıkhava Yes konseri... -stirner 15 Mart İzmir Pentagram konseri -Craven Paradise Lost/Lacrimas Profundere Saturday 17th May 2003 Sold Out Theatre Hall/Istanbul/Turkey Benim aklımda bir konser yok, ama eminim paylaşmak isteyenler çıkar.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... [Bu mesaj Volfied tarafından 08 Mart 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Hmm adamlar yazmışalr sielerine ben bilipte söylemiyordu myes konserini.. Gelen olursa önceden haber versin ben festivalde çalışyıo olacağım için orada olacağım ayak üstü iki sohbet ederiz...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 15 Mart İzmir Pentagram konseri buradan bilgi alabilirsiniz[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 lol deep :) volfi ayda bir felan duzenlenen konserleri yazabiliyomuyuz? mesela ank da saklıkent de corefest 4 var bu haftasonu(tam hatırlamıyorum bu haftasonu olması lzm :)) 1 ay sonra corefest 5 sonra 6...[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bu seneki h2000 de metal stage olacakmış ve Opeth ve POS un gelebilmesi için çalışıyorlarmış bazıları soylenti diyor ama işin içinde olan tanıdık kişiler böyle bir çalışmaları olduğunu doğruluyor özellikle bu iki grubun gelmesi benim gibi prog sever arkadaşlar için mahşer gunu demek dua ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 OPETH??!!?!!?! AMİN!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 aman bu h2000 denen alet ben amerikadayken olmasın[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Deep-Night, 08 Mart 2003 00:51 tarihinde demiş ki: up ! ve sticky topici upliyan bir insan oglu gordum... nirvana bekle ben ben geliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Opeth H2000'e bi kac gomlek buyuk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paradise Lost/Lacrimas Profundere Saturday 17th May 2003 Sold Out Theatre Hall/Istanbul/Turkey [Bu mesaj HellHound tarafından 08 Mart 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 H2000'in bu seneki büyük sürprizi "The Cure" gibi gözüküyor her ne kadar henüz official bir açıklama olmasa da...Rivayetlere göre(ekşi sözlük) Robert Smith BBC'de bir röportajında böyle bir olayın varlığından söz etmiş,eğer doğruysa 22 Haziran 2003'te... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bu topic e atılan son mesajın benim tarafımdan ve de 6 Nisan 2003 20:52 'de atıldıgını belirten topic e şaşkınlıkla bakıyorum.[hline]Sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 konuyu daıtıyordunuz stikiye uplayıp boş bir hareket yapmış olabilir ama bir konser tarihi yollamayacaksanız, ya da konu ile ilgili bir şey söylemeyecekseniz ne işi var bu duyuru topicinde?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: HellHound, 08 Mart 2003 22:03 tarihinde demiş ki: Opeth H2000'e bi kac gomlek buyuk gelir The Cure geliyoken Opeth haydi haydi gelir...[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 VI. Uluslararası Ankara Rock Station Festivali!!! www.rock-station.com[hline]Eldarion the Infected a.k.a. Lord Epic Kenobi Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. FILE UNDER PROGRESSIVE METAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Yngwie Malmsteen/Pentagram 18 Nisan Ankara-Saklikent Yngwie Malmsteen/Pentagram 19 Nisan Istanbul-Bostanci Gosteri Merkezi [Bu mesaj HellHound tarafından 11 Mart 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 hellhound şu olayı biraz daha açabilir misin son mesajdaki? beraber mi oluyo bunnar nooluuyo? "allah!" diyebilir miyim öyleyse?[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Pentagram Malmsteen'in alt grubu olarak cikacak, yani acilisi Pentagram yapiyo Malmsteen kapatio, yani evet diyebilirsin :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 MALMSTEEN mı geliyo hulaaaaaaaaayn!!!? hem de alt grup pentagram?! super be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ohannes hem de bostancıda.. e diyim o zaman! allaaahh![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 gidiyorum diyim =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 paradise lost/lacrimas profundere konserlerini kaçırırsam kesinlikle ruh sağlığım bozulucak..(gidersem de bozulucak o ayrı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Valla o konserleri kaçirmamam lazim. Paradise Lost /Lacrimosa Pentagram + Malmsteen!!! argh![hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 amanın lacrimas nere gelio ?? bize şu konser mekanını birisi biraz daa açık annatabilir mi ya soora kalmayalım ortada bi adres yüzünden :D dimi feiticiera :)[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar