Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakın gelecekteki konserlerin listesi

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Evet, yeni stiki topic açayım dedim bu geldi aklıma. Şimdi yapacağınız şey buraya yakın gelecekte olacak olan konserleri tarihleri ve mümkünse yerleri ile post lamak. Ve moderatörler olarak biz de mesajlarınızdaki bilgiyi bu mesaja ekleyip listeyi güncel tutmaya çalışacağız. Ve evet kendi ya da arkadaşlarınızın amatör gruplarının konserlerini de yazabilirsiniz. 2003 dendiğine göre 2003 yılında olacak konserleri yazabilirsiniz. Fakat lütfen doğruluğundan emin olduklarınızı yazın.

2003 Konser Listesi-
12 Temmuz 2003 Istanbul Açıkhava Yes konseri... -stirner
15 Mart İzmir Pentagram konseri -Craven
Paradise Lost/Lacrimas Profundere Saturday 17th May 2003 Sold Out Theatre Hall/Istanbul/Turkey

Benim aklımda bir konser yok, ama eminim paylaşmak isteyenler çıkar.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

[Bu mesaj Volfied tarafından 08 Mart 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm adamlar yazmışalr sielerine ben bilipte söylemiyordu myes konserini..
Gelen olursa önceden haber versin ben festivalde çalışyıo olacağım için orada olacağım ayak üstü iki sohbet ederiz...[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Sosyal ağlarda paylaş

bu seneki h2000 de metal stage olacakmış ve Opeth ve POS un gelebilmesi için çalışıyorlarmış
bazıları soylenti diyor ama işin içinde olan tanıdık kişiler böyle bir çalışmaları olduğunu doğruluyor özellikle bu iki grubun gelmesi benim gibi prog sever arkadaşlar için mahşer gunu demek
dua ediyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

H2000'in bu seneki büyük sürprizi "The Cure" gibi gözüküyor her ne kadar henüz official bir açıklama olmasa da...Rivayetlere göre(ekşi sözlük) Robert Smith BBC'de bir röportajında böyle bir olayın varlığından söz etmiş,eğer doğruysa 22 Haziran 2003'te...
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu daıtıyordunuz
stikiye uplayıp boş bir hareket yapmış olabilir
ama bir konser tarihi yollamayacaksanız, ya da konu ile ilgili bir şey söylemeyecekseniz ne işi var bu duyuru topicinde?[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Sosyal ağlarda paylaş

Pentagram Malmsteen'in alt grubu olarak cikacak, yani acilisi Pentagram yapiyo Malmsteen kapatio, yani evet diyebilirsin :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...