quintalf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Aquilonia serverında char aramaktayım 80lvl. ilgilenen varsa pm atabilir. İyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kendin kassana evladım ayıp olmuyomu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quintalf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 volkan abi öss =) sen girceksen bnm yerime valla sanada istedgn classı kasayım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 80 pom var pve serverinda 40 liraya birakirim kutusuyla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quintalf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dostum bana aqunolia da lazım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar