Qui Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Diğer oyunlara kıyasla AoC ile RP yapmak çok daha keyifli sanki? Evet heryerde olduğu gibi bu işi baltalayan RP vizyonu olmayan bir sürü insan var ama uygun ekibi bulursanız ortam çok müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben arkadaşlarimla ilk orada karakter açmiştim, daha olgun kişiler olur diye ama yaklaşik 1 ay sonra orasınında normal serverlardan farkinin olmadigini görünce pvp serverina geçtik. düzeldiyse bilmiyorum ama genelde gelenler rp den çok kafa kesmeye geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aquilonia serverinda rp serverları dolu,kendine uygun bir guilde girersen cokda güzel rp yapıyosun zten bazı rp guildlerinin anlaşmaları var duydugum kadarıyla pk guildler kesmiyo seni mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 server içinde serverlar nasıl oluyor onu anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yazarken karisitirmistir. Guildlerin anlasma yapmasi ya da birbirine natural olmasi her server da yapilan birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 BiTcH_oFBaT said: server içinde serverlar nasıl oluyor onu anlamadım :D ahah harbi he dikkat etmemişim:)guildler arası anlasmalar varda genellikle rp ciyi keser pvp ciler bu serverda pek yok demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Asgard said: BiTcH_oFBaT said: server içinde serverlar nasıl oluyor onu anlamadım :D ahah harbi he dikkat etmemişim:) orda da mı derin devlet var yani X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar